İrfan Yılmaz, İYİ Parti Antalya’yı yüklendi

YEREL 28.11.2023 - 12:42, Güncelleme: 28.11.2023 - 14:16
 

İrfan Yılmaz, İYİ Parti Antalya’yı yüklendi

İYİ Parti Antalya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı iken Kepez Belediye Başkan Adayı Adayı olan İrfan Yılmaz, seçim çalışmalarıyla adeta partisinin tüm yükünü taşımaya başladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti içinde yaşananlar Türkiye gündemini meşgul ederken, İYİ Parti Antalya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı iken Kepez Belediye Başkan Adayı Adayı olan İrfan Yılmaz seçim bölgesinde açtığı geniş seçim ofisinde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim ofisi boş kalmayan Yılmaz’ın gerek muhtarlarla ve STK’larla, gerekse okullara yönelik ziyaretleri ve projeleri takdir topluyor. DUR DURAK BİLMİYOR Bir taraftan ziyaretlerini sürdüren, diğer taraftan da seçim ofisinde seçmenini ağırlayan İrfan Yılmaz, Antalya’da partisinin enerjisini yüksek tutmaya çalışırken, ekip arkadaşlarıyla birlikte öğretmenler gününde okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. İlçedeki 68 mahallede eğitim ve öğretimini sürdüren 219 okulu ziyaret edip, okul yöneticileri ve öğretmenlere Atatürk çiçeği hediye etti. GÖNÜL ALMA Herkesin yüzünü güldürmeyi hedefleyen gönül almada başarılı olan İYİ Parti Kepez Belediyesi Başkan Adayı  Adayı İrfan Yılmaz, seçim bölgesindeki muhtarları da ziyaret ederek, Türk Bayraklarını muhtarlık binasına astı. Yılmaz’ın çalışması, enerjisi partililer ve seçmenlerinin takdirini toplarken, siyasi kulislerde Yılmaz’ın partisinin yükünü taşıdığı konuşuluyor.
İYİ Parti Antalya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı iken Kepez Belediye Başkan Adayı Adayı olan İrfan Yılmaz, seçim çalışmalarıyla adeta partisinin tüm yükünü taşımaya başladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti içinde yaşananlar Türkiye gündemini meşgul ederken, İYİ Parti Antalya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı iken Kepez Belediye Başkan Adayı Adayı olan İrfan Yılmaz seçim bölgesinde açtığı geniş seçim ofisinde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim ofisi boş kalmayan Yılmaz’ın gerek muhtarlarla ve STK’larla, gerekse okullara yönelik ziyaretleri ve projeleri takdir topluyor.

DUR DURAK BİLMİYOR

Bir taraftan ziyaretlerini sürdüren, diğer taraftan da seçim ofisinde seçmenini ağırlayan İrfan Yılmaz, Antalya’da partisinin enerjisini yüksek tutmaya çalışırken, ekip arkadaşlarıyla birlikte öğretmenler gününde okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. İlçedeki 68 mahallede eğitim ve öğretimini sürdüren 219 okulu ziyaret edip, okul yöneticileri ve öğretmenlere Atatürk çiçeği hediye etti.

GÖNÜL ALMA

Herkesin yüzünü güldürmeyi hedefleyen gönül almada başarılı olan İYİ Parti Kepez Belediyesi Başkan Adayı  Adayı İrfan Yılmaz, seçim bölgesindeki muhtarları da ziyaret ederek, Türk Bayraklarını muhtarlık binasına astı. Yılmaz’ın çalışması, enerjisi partililer ve seçmenlerinin takdirini toplarken, siyasi kulislerde Yılmaz’ın partisinin yükünü taşıdığı konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.