İş dünyasının acı kaybı

EKONOMİ 14.08.2023 - 12:55, Güncelleme: 14.08.2023 - 13:29
 

İş dünyasının acı kaybı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Altınpınar hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Altınpınar Boya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tunay'ın ölüm haberi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Öztürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Baba dostumuz, mesleğimizin duayeni, Odamızın eski Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı, benim çok sevgili ağabeyim değerli iş insanı Tunay Altınpınar’ı bu sabah kaybettik. Acımız çok büyük. Merhuma Allah’tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum."
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı Tunay Altınpınar hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Altınpınar Boya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tunay'ın ölüm haberi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Öztürk paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Baba dostumuz, mesleğimizin duayeni, Odamızın eski Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı, benim çok sevgili ağabeyim değerli iş insanı Tunay Altınpınar’ı bu sabah kaybettik. Acımız çok büyük. Merhuma Allah’tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.