İşte valiyi kızdıran otel!

GÜNDEM 16.10.2019 - 18:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte valiyi kızdıran otel!

ASAT’a olan borcunu ödemediği ve kaçak kuyu açtığı için Vali Münir Karaloğlu’nu kızdıran Kemer’deki otelin Palmet Resort Otel olduğu ortaya çıktı. Turistleri kalkan olarak kullandığı söylenen otele 30 Ekim’e kadar süre verildi

haberimizvar.net Antalya Su ve Atıksu İdaresi’ne (ASAT) olan su borcunu ödemediği ve kaçak kuyulardan su ihtiyacını karşıladığı için Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu kızdıran Kemer’deki 5 yıldızlı otelin Palmet Resort Otel olduğu iddia edildi. Antalya Valiliği’nin düzenlediği 4’üncü İl Koordinasyon Kurulu toplantısında sunum yapan ASAT Genel Müdür Yardımcısı Osman Yıldız, bazı otellerden su parasını tahsil edemediklerini belirterek Vali Münir Karaloğlu’ndan destek istedi. Yakın zamanda Kemer’de hizmet veren 5 yıldızlı bir otelin suyunu, borcunu uzun süre ödemediği için kestiklerini dile getiren Yıldız, daha sonra otelin kaçak kuyu açarak su ihtiyacını karşıladığını öğrendiklerini aktardı. Yıldız, kaçak kuyuların kapatılması için DSİ’ye başvuru yaptıklarını da söyledi. DSİ’YE ZORLUK ÇIKARDILAR DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ise ekiplerinin kuyuları kapatmak için otele gittiğini, ancak otel sahiplerinin zorluk çıkardığını belirtti. Olay çıkması nedeniyle Kemer Kaymakamlığı’ndan destek istediklerini kaydeden Coşkun, otelde turistlerin bulunması nedeniyle kuyuların 30 Ekim’de kapatılmasına yönelik anlaştıklarını açıkladı. Otelin tavrı Vali Karaloğlu’nu kızdırdı. ‘TURİSTİ KALKAN YAPTIRMAYIN’ 30 Ekim’de kesinlikle kuyuların kapatılması talimatını veren Karaloğlu, “Oteli takip etmenizi istiyorum. Piyasaya borçlarını ödemezlerse seneye açtırmamak için girişimde bulunun. Otel turisti de kalkan olarak kullanmasın. Borçlarını ödemezse turiste aldırmayın. Kemer Kaymakamı ile Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz gereğini yapsın” dedi. Vali’nin bu sözlerinden sonra gözler Kemer’e döndü. Edinilen bilgiye göre tartışma yaratan otelin Kemer Yeni Mahalle’deki 5 yıldızlı Palmet Resort Otel olduğu belirtildi.
ASAT’a olan borcunu ödemediği ve kaçak kuyu açtığı için Vali Münir Karaloğlu’nu kızdıran Kemer’deki otelin Palmet Resort Otel olduğu ortaya çıktı. Turistleri kalkan olarak kullandığı söylenen otele 30 Ekim’e kadar süre verildi

haberimizvar.net Antalya Su ve Atıksu İdaresi’ne (ASAT) olan su borcunu ödemediği ve kaçak kuyulardan su ihtiyacını karşıladığı için Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu kızdıran Kemer’deki 5 yıldızlı otelin Palmet Resort Otel olduğu iddia edildi. Antalya Valiliği’nin düzenlediği 4’üncü İl Koordinasyon Kurulu toplantısında sunum yapan ASAT Genel Müdür Yardımcısı Osman Yıldız, bazı otellerden su parasını tahsil edemediklerini belirterek Vali Münir Karaloğlu’ndan destek istedi. Yakın zamanda Kemer’de hizmet veren 5 yıldızlı bir otelin suyunu, borcunu uzun süre ödemediği için kestiklerini dile getiren Yıldız, daha sonra otelin kaçak kuyu açarak su ihtiyacını karşıladığını öğrendiklerini aktardı. Yıldız, kaçak kuyuların kapatılması için DSİ’ye başvuru yaptıklarını da söyledi.

DSİ’YE ZORLUK ÇIKARDILAR

DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ise ekiplerinin kuyuları kapatmak için otele gittiğini, ancak otel sahiplerinin zorluk çıkardığını belirtti. Olay çıkması nedeniyle Kemer Kaymakamlığı’ndan destek istediklerini kaydeden Coşkun, otelde turistlerin bulunması nedeniyle kuyuların 30 Ekim’de kapatılmasına yönelik anlaştıklarını açıkladı. Otelin tavrı Vali Karaloğlu’nu kızdırdı.

‘TURİSTİ KALKAN YAPTIRMAYIN’

30 Ekim’de kesinlikle kuyuların kapatılması talimatını veren Karaloğlu, “Oteli takip etmenizi istiyorum. Piyasaya borçlarını ödemezlerse seneye açtırmamak için girişimde bulunun. Otel turisti de kalkan olarak kullanmasın. Borçlarını ödemezse turiste aldırmayın. Kemer Kaymakamı ile Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz gereğini yapsın” dedi. Vali’nin bu sözlerinden sonra gözler Kemer’e döndü. Edinilen bilgiye göre tartışma yaratan otelin Kemer Yeni Mahalle’deki 5 yıldızlı Palmet Resort Otel olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.