İstifa iddialarına ‘toplantıdayız’ yanıtı

GÜNDEM 05.07.2021 - 11:28, Güncelleme: 05.07.2021 - 11:28
 

İstifa iddialarına ‘toplantıdayız’ yanıtı

İçişleri Bakanlığı’ndan Bakan Süleyman Soylu’nun istifa ettiği iddiasına, fotoğraflı olarak “Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı’ndayız” yanıtı geldi.

haberimizvar.net- AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini öne sürmesinin ardından bakanlıktan bu sabah, ‘Soylu görev başında’ paylaşımı geldi. İşbaşaran, Soylu’nun istifası nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye İçişleri Bakanı olması için ‘iki isim önerdiğini’ de iddia etmişti. ‘TOPLANTIDAYIZ’ PAYLAŞIMI İstifa iddiasına yanıt İçişleri Bakanlığı’nın Twitter hesabından geldi. Bu sabah yapılan paylaşımda, “Bakanımız Sn. @suleymansoylu’nun başkanlığında Bakanlığımızda, Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştiriliyor” denildi. Sözcü gazetesi de bakanlık yetkilileri ile yaptıkları görüşmede istifa iddiasının doğru olmadığının öğrenildiğini yazdı. 
İçişleri Bakanlığı’ndan Bakan Süleyman Soylu’nun istifa ettiği iddiasına, fotoğraflı olarak “Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı’ndayız” yanıtı geldi.

haberimizvar.net- AKP eski milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini öne sürmesinin ardından bakanlıktan bu sabah, ‘Soylu görev başında’ paylaşımı geldi. İşbaşaran, Soylu’nun istifası nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye İçişleri Bakanı olması için ‘iki isim önerdiğini’ de iddia etmişti.

‘TOPLANTIDAYIZ’ PAYLAŞIMI

İstifa iddiasına yanıt İçişleri Bakanlığı’nın Twitter hesabından geldi. Bu sabah yapılan paylaşımda, “Bakanımız Sn. @suleymansoylu’nun başkanlığında Bakanlığımızda, Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştiriliyor” denildi. Sözcü gazetesi de bakanlık yetkilileri ile yaptıkları görüşmede istifa iddiasının doğru olmadığının öğrenildiğini yazdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.