İttifakı AKP ile değil DSP’yle yapıyor

SİYASET 09.12.2019 - 16:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İttifakı AKP ile değil DSP’yle yapıyor

Kemer Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Ramazan Kal’ın yanına yine partisinin meclis üyesi Hakan Tuncer’i alarak, AKP yerine DSP ile ittifak yapması ilçede kulaktan kulağa dolaşıyor.

haberimizvar.net-Kemer’in DSP’li Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile dirsek temasında olan ve meclise getirdiği her konuda destek veren Ramazan Kal’ın kendi partisine arkasını dönüp, ittifak partisini de yok saymasının sebebinin ise, kendisine belediye içinde tanınan imtiyaz olduğu dile getiriliyor. Kal’ın ve Tuncer’in belediye başkan yardımcısı olmamasına karşın belediye binasında, kendilerine ayrılan makam odaları ilçede günün konusu haline geldi. Ramazan Kal’da Başkan Topaloğlu’na destek vermek için sosyal medya sayfasında son meclisi paylaşarak, şu cümleleri takipçilerine duyurdu: “2019 Aralık ayı meclis toplantısını da yaparak, bir yıl geride bıraktık. 2020 Yılın da Kemer için daha hayırlı kararlar alınması ümidiyle…”
Kemer Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Ramazan Kal’ın yanına yine partisinin meclis üyesi Hakan Tuncer’i alarak, AKP yerine DSP ile ittifak yapması ilçede kulaktan kulağa dolaşıyor.

haberimizvar.net-Kemer’in DSP’li Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile dirsek temasında olan ve meclise getirdiği her konuda destek veren Ramazan Kal’ın kendi partisine arkasını dönüp, ittifak partisini de yok saymasının sebebinin ise, kendisine belediye içinde tanınan imtiyaz olduğu dile getiriliyor. Kal’ın ve Tuncer’in belediye başkan yardımcısı olmamasına karşın belediye binasında, kendilerine ayrılan makam odaları ilçede günün konusu haline geldi. Ramazan Kal’da Başkan Topaloğlu’na destek vermek için sosyal medya sayfasında son meclisi paylaşarak, şu cümleleri takipçilerine duyurdu:

“2019 Aralık ayı meclis toplantısını da yaparak, bir yıl geride bıraktık.

2020 Yılın da Kemer için daha hayırlı kararlar alınması ümidiyle…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.