İYİ Parti'den Kadın Çalıştayı

SİYASET 10.11.2022 - 19:40, Güncelleme: 10.11.2022 - 19:42
 

İYİ Parti'den Kadın Çalıştayı

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından "Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan" başlıklı çalıştay serisinin ikincisi 12 Kasım Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Ramada Plaza Antalya Otel'de düzelenecek.

haberimizvar.net- İki ayrı oturumda gerçekleşecek çalıştaya Antalya'nın yanı sıra Afyon, Burdur, Burdur, Isparta ve Muğla'dan çok sayıda sivil toplum kuruluşu, muhtar, akademisyen, kadın kooperatif ile oda ve borsa temsilcisinin katılması bekleniyor. İl bildirgeleri hazırlanacak Çalıştayı ilk oturumunda, her şehrin temsilcileri yurttaş masalarında bir araya gelerek kendi şehirlerinde yaşayan kadınların karşılaştığı sorunlar, bu sorunların kaynağı ve çözüm önerilerini tartışacak. Tartışmanın ardından her il için yurt masalarında tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerini içeren İl bildirgeleri hazırlanacak.  Sorunlar ve çözüm önerileri İl masalarında birer temsilcinin seçilmesiyle bölge masasında devam edecek olan ikinci oturumda bölge genelinde kadınların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde tartışmalar yürütülecek. Ortak görüşler ve öneriler doğrultusunda kadın temalı bölge bildirgeleri hazırlanacak.
İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından "Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan" başlıklı çalıştay serisinin ikincisi 12 Kasım Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Ramada Plaza Antalya Otel'de düzelenecek.

haberimizvar.net- İki ayrı oturumda gerçekleşecek çalıştaya Antalya'nın yanı sıra Afyon, Burdur, Burdur, Isparta ve Muğla'dan çok sayıda sivil toplum kuruluşu, muhtar, akademisyen, kadın kooperatif ile oda ve borsa temsilcisinin katılması bekleniyor.
İl bildirgeleri hazırlanacak
Çalıştayı ilk oturumunda, her şehrin temsilcileri yurttaş masalarında bir araya gelerek kendi şehirlerinde yaşayan kadınların karşılaştığı sorunlar, bu sorunların kaynağı ve çözüm önerilerini tartışacak. Tartışmanın ardından her il için yurt masalarında tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerini içeren İl bildirgeleri hazırlanacak. 
Sorunlar ve çözüm önerileri
İl masalarında birer temsilcinin seçilmesiyle bölge masasında devam edecek olan ikinci oturumda bölge genelinde kadınların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde tartışmalar yürütülecek. Ortak görüşler ve öneriler doğrultusunda kadın temalı bölge bildirgeleri hazırlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.