İYİ Parti'yi sırtlamaya devam diyor

SİYASET 10.01.2024 - 13:19, Güncelleme: 10.01.2024 - 13:19
 

İYİ Parti'yi sırtlamaya devam diyor

İYİ Parti Antalya Teşkilatı'nda istifalar sürerken, partiyi Kepez'de tek başına sırtlamaya çalışan belediye başkan aday adayı İrfan Yılmaz, yeni üyeler kazandırmaya da devam ediyor.

haberimizvar.net- Yerel seçimlere hür ve müstakil katılma konusunda Genel İdare Kurulu'nca(GİK)alınan karardan sonra peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti'de Kepez Belediye başkan aday adayı İrfan Yılmaz, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da partisine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Kepez'de İYİ Parti'yi tek başına sırtlamaya çalışan İrfan Yılmaz, partisine katılan yeni üyelerle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " İYİ Parti ailemize katılarak bizlere güç veren yeni üyelerimize teşekkür ediyorum. Kepez'de değişim için, yenilik için, gençlik için haydi tam zamanı" ifadelerini kullandı. İrfan Yılmaz, Kepez belediye başkan aday adaylığı öncesinde İYİ Parti'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
İYİ Parti Antalya Teşkilatı'nda istifalar sürerken, partiyi Kepez'de tek başına sırtlamaya çalışan belediye başkan aday adayı İrfan Yılmaz, yeni üyeler kazandırmaya da devam ediyor.

haberimizvar.net- Yerel seçimlere hür ve müstakil katılma konusunda Genel İdare Kurulu'nca(GİK)alınan karardan sonra peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti'de Kepez Belediye başkan aday adayı İrfan Yılmaz, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da partisine yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor.

Kepez'de İYİ Parti'yi tek başına sırtlamaya çalışan İrfan Yılmaz, partisine katılan yeni üyelerle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " İYİ Parti ailemize katılarak bizlere güç veren yeni üyelerimize teşekkür ediyorum. Kepez'de değişim için, yenilik için, gençlik için haydi tam zamanı" ifadelerini kullandı. İrfan Yılmaz, Kepez belediye başkan aday adaylığı öncesinde İYİ Parti'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.