Kadınlarla buluştular

YEREL 11.02.2024 - 12:21, Güncelleme: 11.02.2024 - 12:21
 

Kadınlarla buluştular

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ile CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, 'Kepez Kadınları Seçim Startı Veriyor' etkinliğinde kadınlarla buluştular.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'de Sine Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:  İl Başkanımız Nail Kamacı, il yöneticilerimiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız Muhittin Böcek, Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Sururi Çorabatır ve Cavit Arı, Kepez İlçe Başkanımız Gökhan Ölmez, ilçe yöneticileri, Kepez Belediye Başkan adayımız Mesut Kocagöz, Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer Deveci, Kepez Kadın Kolları Başkanımız Melek Çoban ile birlikte kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldik. Hayatın her alanında var olan kadınlar, emeği, liyakati ve gücü ile Kepez'de değişimi yaratacak.
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek ile CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, 'Kepez Kadınları Seçim Startı Veriyor' etkinliğinde kadınlarla buluştular.

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'de Sine Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 

İl Başkanımız Nail Kamacı, il yöneticilerimiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve adayımız Muhittin Böcek, Milletvekillerimiz Aliye Coşar, Sururi Çorabatır ve Cavit Arı, Kepez İlçe Başkanımız Gökhan Ölmez, ilçe yöneticileri, Kepez Belediye Başkan adayımız Mesut Kocagöz, Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer Deveci, Kepez Kadın Kolları Başkanımız Melek Çoban ile birlikte kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldik.

Hayatın her alanında var olan kadınlar, emeği, liyakati ve gücü ile Kepez'de değişimi yaratacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.