Kanınız çekilecek! Toplu tecavüzcüler kamerada...

GÜNDEM 10.01.2021 - 17:10, Güncelleme: 10.01.2021 - 17:10
 

Kanınız çekilecek! Toplu tecavüzcüler kamerada...

Bir otel odasındaki küvette 23 yaşındaki hostes ölü bulundu, yanındaki üç erkeğin yanı sıra sekiz kişinin daha odaya girdiği belirlendi. Katillerin genç kadınla birlikte odaya çıktığı kamera görüntülerini ise yerel medya yayınladı.

haberimizvar.net 23 yaşındaki hostes Christine Angelica Dacera, arkadaşlarıyla birlikte yılbaşı partisine katıldı ve daha sonra kaldığı otele geri döndü. Filipinler'in başkenti Manila yakınlarındaki Makati kentinde sabah olduğunda, Christine küvette bilincini yitirmiş halde bulundu. Genç uçuş görevlisini baygın halde bulan üç arkadaşı ve otel personeli, Dacera'yı hemen hastaneye kaldırdı. Hastaneye getirildiğinde 23 yaşındaki uçuş görevlisinin bilinci halen kapalıydı, doktorlar genç kadının hastaneye ulaşmadan öldüğünü belirledi.   5 Christine Angelica Dacera'nın ölümünü soruşturan polis, yılbaşı gecesi otel odasında 11 erkeğin olduğunu belirledi. General Santos Şehri uçuş görevlisinin yanındakilerden üçü arkadaşıydı, geri kalan sekiz kişinin ise kimliği bilinmiyordu. 7 Polis genç kadının üç arkadaşıyla birlikte City Garden Hotel'de oda ayırttığını tespit etti ve güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Dört yıldızlı otelin güvenlik kamera kayıtlarına göre, uçuş görevlisi Christine Angelica Dacera önce 31 Aralık'ın son dakikalarında, 23.38'de koridorda görünüyor. Bir sonraki kayıt ise, gece yarısı saat 03.22'de. 9 Kayıtlara göre Dacera'nın yanında üç kişi var, aralarından birinin genç kadına sarılmaya çalıştığı kayıtlara yansıyor. Christine'in vücudu "cinsel organında yırtıklar ve spermle" bulunduğu için 11 kişi tecavüzle suçlanıyor. Üç erkek ve uçuş görevlisi asansöre doğru yönelirken, koridorun ucunda bekleyen diğer erkekler kadraja giriyor. Polise göre, sekiz erkek daha sonra Dacera'nın bulunduğu odaya girdi. Toplu tecavüze uğrayan genç kadının vücudunda ve odanın birçok yerinde sperm örneklerine rastlandı.   Sabah otel odasında baygın halde bulunan kadının vücudu ayrıca morluklar ve sıyrıklarla kaplıydı.   Toplu tecavüzle suçlanan 11 erkekten biri yerel medyaya konuştu, kendisi ve arkadaşlarının eşcinsel olduğunu savundu.   23 yaşındaki genç kadın, o tarihte 12 bin 800 olan takipçisi için "Bu harika yıl için son uçuş" diye yazmıştı. Bugün itibariyle Dacera'nın Instagram hesabını 186 bin kişi takip ediyor.
Bir otel odasındaki küvette 23 yaşındaki hostes ölü bulundu, yanındaki üç erkeğin yanı sıra sekiz kişinin daha odaya girdiği belirlendi. Katillerin genç kadınla birlikte odaya çıktığı kamera görüntülerini ise yerel medya yayınladı.

haberimizvar.net

23 yaşındaki hostes Christine Angelica Dacera, arkadaşlarıyla birlikte yılbaşı partisine katıldı ve daha sonra kaldığı otele geri döndü.

Filipinler'in başkenti Manila yakınlarındaki Makati kentinde sabah olduğunda, Christine küvette bilincini yitirmiş halde bulundu.

Genç uçuş görevlisini baygın halde bulan üç arkadaşı ve otel personeli, Dacera'yı hemen hastaneye kaldırdı.

Hastaneye getirildiğinde 23 yaşındaki uçuş görevlisinin bilinci halen kapalıydı, doktorlar genç kadının hastaneye ulaşmadan öldüğünü belirledi.

 

5

Christine Angelica Dacera'nın ölümünü soruşturan polis, yılbaşı gecesi otel odasında 11 erkeğin olduğunu belirledi.

General Santos Şehri uçuş görevlisinin yanındakilerden üçü arkadaşıydı, geri kalan sekiz kişinin ise kimliği bilinmiyordu.

7

Polis genç kadının üç arkadaşıyla birlikte City Garden Hotel'de oda ayırttığını tespit etti ve güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

Dört yıldızlı otelin güvenlik kamera kayıtlarına göre, uçuş görevlisi Christine Angelica Dacera önce 31 Aralık'ın son dakikalarında, 23.38'de koridorda görünüyor. Bir sonraki kayıt ise, gece yarısı saat 03.22'de.

9

Kayıtlara göre Dacera'nın yanında üç kişi var, aralarından birinin genç kadına sarılmaya çalıştığı kayıtlara yansıyor.

Christine'in vücudu "cinsel organında yırtıklar ve spermle" bulunduğu için 11 kişi tecavüzle suçlanıyor.

Üç erkek ve uçuş görevlisi asansöre doğru yönelirken, koridorun ucunda bekleyen diğer erkekler kadraja giriyor.

Polise göre, sekiz erkek daha sonra Dacera'nın bulunduğu odaya girdi. Toplu tecavüze uğrayan genç kadının vücudunda ve odanın birçok yerinde sperm örneklerine rastlandı.

 

Sabah otel odasında baygın halde bulunan kadının vücudu ayrıca morluklar ve sıyrıklarla kaplıydı.

 

Toplu tecavüzle suçlanan 11 erkekten biri yerel medyaya konuştu, kendisi ve arkadaşlarının eşcinsel olduğunu savundu.

 

23 yaşındaki genç kadın, o tarihte 12 bin 800 olan takipçisi için "Bu harika yıl için son uçuş" diye yazmıştı. Bugün itibariyle Dacera'nın Instagram hesabını 186 bin kişi takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.