Kara’dan 98. yıl mesajı

GÜNDEM 08.09.2021 - 18:04, Güncelleme: 08.09.2021 - 18:04
 

Kara’dan 98. yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü nedeniyle CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara bir mesaj yayımladı.

haberimizvar..net-Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü nedeniyle CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara bir mesaj yayımladı. Kara mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan ulusal kurtuluş zaferinin ardından kurulan, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atarak, adaletin, demokrasinin, laikliğin, barışın ve kardeşliğin güvencesi olarak 98 yıldır varlığını sürdürmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi halkın bağrından çıkan, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının omuzlarından yükselen ulu bir çınardır. AZİM VE KARRLILIKLA YOLUNA DEVAM EDECEK Atatürk: “Benim iki büyük eserim vardır: Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti`dir” diyerek bu ulu çınarın ülkemiz için önemini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundan itibaren uzun yıllar ülkemizi yönetmiş, köklü reformlar, yenilikler yapmış ve birçok devrime imza atmıştır. Değişimin ve gelişimin kaynağı olan CHP, birlik ve beraberliğimizi korumak, ülkemizi kalkındırmak, refahı arttırmak ve demokrasimizi güçlendirmek için büyük bir azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM Bugün 98’nci yıldönümünü kutladığımız partimizin kuruluşunun daha nice kuruluş yıldönümlerini kutlamak üzere, Bizlere bu günleri armağan eden başta İlk Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, patimize emek veren, gönül veren, destekleyeninden, üyesine ve en üst yöneticisine kadar herkese en içten duygularımla, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Ülkemizin Kuruluşundan sonsuza kadar var olacak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’nci Kuruluş Yıldönümünü Kutluyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü nedeniyle CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara bir mesaj yayımladı.

haberimizvar..net-Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü nedeniyle CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara bir mesaj yayımladı. Kara mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan ulusal kurtuluş zaferinin ardından kurulan, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atarak, adaletin, demokrasinin, laikliğin, barışın ve kardeşliğin güvencesi olarak 98 yıldır varlığını sürdürmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi halkın bağrından çıkan, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının omuzlarından yükselen ulu bir çınardır.

AZİM VE KARRLILIKLA YOLUNA DEVAM EDECEK

Atatürk: “Benim iki büyük eserim vardır: Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti`dir” diyerek bu ulu çınarın ülkemiz için önemini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundan itibaren uzun yıllar ülkemizi yönetmiş, köklü reformlar, yenilikler yapmış ve birçok devrime imza atmıştır. Değişimin ve gelişimin kaynağı olan CHP, birlik ve beraberliğimizi korumak, ülkemizi kalkındırmak, refahı arttırmak ve demokrasimizi güçlendirmek için büyük bir azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir.

YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM

Bugün 98’nci yıldönümünü kutladığımız partimizin kuruluşunun daha nice kuruluş yıldönümlerini kutlamak üzere, Bizlere bu günleri armağan eden başta İlk Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, patimize emek veren, gönül veren, destekleyeninden, üyesine ve en üst yöneticisine kadar herkese en içten duygularımla, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Ülkemizin Kuruluşundan sonsuza kadar var olacak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98’nci Kuruluş Yıldönümünü Kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.