Kemer yeni parklara kavuşuyor

YEREL 17.04.2024 - 15:53, Güncelleme: 17.04.2024 - 15:53
 

Kemer yeni parklara kavuşuyor

Daha yeşil bir Kemer için çalışmalarına aralıksız devam eden Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Arslanbucak Mahallesi’nde yeni park yapımına başladı.

haberimizvar.net- Arslanbucak Mahallesi 432 ada yanında bulunan 3753 metrekarelik alanda başlanan parkta, zemin düzeltme ve bordür döşeme çalışmaları yapılıyor.   1010 metrekare yaya yolu ve 1936 metrekare yeşil alanın yapılacağı park içerisinde, spor aletleri, çocuk oyun grupları, basketbol alanı, oturma alanları ve kamelyalar yer alacak.   Kemer Belediye Başkan Vekili Sezayi Cansın Efir, yaptığı açıklamada, doğasıyla ünlü Kemer’de daha fazla yeşil alan yapmaya ve yeni parklar kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.
Daha yeşil bir Kemer için çalışmalarına aralıksız devam eden Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Arslanbucak Mahallesi’nde yeni park yapımına başladı.

haberimizvar.net- Arslanbucak Mahallesi 432 ada yanında bulunan 3753 metrekarelik alanda başlanan parkta, zemin düzeltme ve bordür döşeme çalışmaları yapılıyor.
 
1010 metrekare yaya yolu ve 1936 metrekare yeşil alanın yapılacağı park içerisinde, spor aletleri, çocuk oyun grupları, basketbol alanı, oturma alanları ve kamelyalar yer alacak.
 
Kemer Belediye Başkan Vekili Sezayi Cansın Efir, yaptığı açıklamada, doğasıyla ünlü Kemer’de daha fazla yeşil alan yapmaya ve yeni parklar kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.