Kemer’de ikinci yangın

GÜNDEM 01.08.2021 - 13:50, Güncelleme: 01.08.2021 - 13:50
 

Kemer’de ikinci yangın

Antalya’nın Kemer ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Öğleden sonra ise Arslanbucak Mahallesi’nde iki noktada yeniden yangın başladı.

haberimizvar.net-Antalya’nın Kemer ilçesinin Arslanbucak Mahallesi’nde sabah saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Öğleden sonra 13.00 sularında ise iki noktada tekrar yangın çıktığı belirtildi. Sosyal medyada yangın görüntüleri paylaşılırken, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Kemer ilçemizden de yangın haberleri alıyoruz. Sabah Arslanbucak’ta başlayan yangın söndürülmüştü. Şimdi de başka bir noktada 2. yangın. Lütfen dikkatli olalım. Ormanlarımızı koruyalım” paylaşımında bulundu.  
Antalya’nın Kemer ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Öğleden sonra ise Arslanbucak Mahallesi’nde iki noktada yeniden yangın başladı.

haberimizvar.net-Antalya’nın Kemer ilçesinin Arslanbucak Mahallesi’nde sabah saatlerinde çıkan yangın söndürüldü. Öğleden sonra 13.00 sularında ise iki noktada tekrar yangın çıktığı belirtildi. Sosyal medyada yangın görüntüleri paylaşılırken, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “ Kemer ilçemizden de yangın haberleri alıyoruz. Sabah Arslanbucak’ta başlayan yangın söndürülmüştü. Şimdi de başka bir noktada 2. yangın. Lütfen dikkatli olalım. Ormanlarımızı koruyalım” paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.