Kepez, Aksu ve Kumluca'ya şok!

SİYASET 12.02.2024 - 15:36, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:36
 

Kepez, Aksu ve Kumluca'ya şok!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısında AK Partili Kepez ve Aksu belediyeleri ile CHP'li Kumluca Belediyesi'nin imar planı değişiklik taleplerini uygun bulmadı. Kepez Belediyesi'nin talebi reddedilirken, Kumluca ve Aksu Belediyelerinin imar planı revizyonu talepleri yeniden görüşülmek üzere komisyonları havale edildi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında Ak partili Kepez ve Aksu Belediyeleri ile CHP'li Kumluca Belediyesi'nin imar planı değişikliği talepleri uygun bulunmadı. Başkanvekili Mesut Kocagöz'ün yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda Ak Partili Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün yönetimindeki Kepez Belediyesi'nin kamuoyunda rahatsızlık yaratan Kirişçiler Mahallesi 29216 ada 9 parselin sosyal tesis alanı olarak planlanması için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı oy çokluğu reddedildi. Skandalları ile kamuoyunun gündeminden düşmeyen Halil Şahin başkanlığındaki Ak Partili Aksu Belediyesi'nin daha önce de Meclis'te yoğun tartışmalara neden olan Kemerağzı Mahallesi 10923 ada 43 ve 12993 ada 1 parselde konut alanı ve yol düzenlemesi öngörülen 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de yeniden değerlendirilmesi için ilgili komisyona havale edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, dünkü toplantısında Mustafa Köleoğlu'nun başkanlığındaki Kumluca Belediyesi'nin 8 Ocak 2024 tarihinde yapılan toplantıda kısmen reddedilen 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de uygun bulunmayarak, yeniden görüşülmesi için ilgili komisyonlara gönderildi. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin devam toplantısı 16 Şubat Cuma günü saat 14.00'da yapılacak.
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısında AK Partili Kepez ve Aksu belediyeleri ile CHP'li Kumluca Belediyesi'nin imar planı değişiklik taleplerini uygun bulmadı. Kepez Belediyesi'nin talebi reddedilirken, Kumluca ve Aksu Belediyelerinin imar planı revizyonu talepleri yeniden görüşülmek üzere komisyonları havale edildi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında Ak partili Kepez ve Aksu Belediyeleri ile CHP'li Kumluca Belediyesi'nin imar planı değişikliği talepleri uygun bulunmadı. Başkanvekili Mesut Kocagöz'ün yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda Ak Partili Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün yönetimindeki Kepez Belediyesi'nin kamuoyunda rahatsızlık yaratan Kirişçiler Mahallesi 29216 ada 9 parselin sosyal tesis alanı olarak planlanması için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı oy çokluğu reddedildi.

Skandalları ile kamuoyunun gündeminden düşmeyen Halil Şahin başkanlığındaki Ak Partili Aksu Belediyesi'nin daha önce de Meclis'te yoğun tartışmalara neden olan Kemerağzı Mahallesi 10923 ada 43 ve 12993 ada 1 parselde konut alanı ve yol düzenlemesi öngörülen 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de yeniden değerlendirilmesi için ilgili komisyona havale edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, dünkü toplantısında Mustafa Köleoğlu'nun başkanlığındaki Kumluca Belediyesi'nin 8 Ocak 2024 tarihinde yapılan toplantıda kısmen reddedilen 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de uygun bulunmayarak, yeniden görüşülmesi için ilgili komisyonlara gönderildi. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin devam toplantısı 16 Şubat Cuma günü saat 14.00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.