Kepez'de pazarlar hafta içine taşındı

YEREL 26.04.2020 - 18:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kepez'de pazarlar hafta içine taşındı

Kepez Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında pazar alanlarına yeni düzenleme getirdi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonu kurulan pazarlar hafta içine alındı. Semt pazarlarındaki yoğunluğun azaltılması için kapalı semt pazarları da haftanın 2 günü hizmet verecek.

haberimizvar.netKoronavirüs salgınına karşı önleyici tedbirleri uygulamaya devam eden Kepez Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar alanlarında da çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların alışverişlerini daha rahat ve daha güvenli yapabilmesi için pazar alanlarında bir dizi önlem aldı. Alınan önlemler kapsamında; sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonu kurulan pazarlar hafta içine alındı. Pazar alanlarına giriş ve çıkışların daha kontrollü sağlanabilmesi ve alışveriş yoğunluğunun azaltılması amacıyla da kapalı semt pazarları haftanın 2 günü açık olacak. KEPEZ'DE PAZARLAR NEREDE KURULACAK? İlçede 2 gün hizmet verecek semt pazarları; Yenidoğan Kapalı Semt Pazarı Pazartesi ve Çarşamba, Kanal Kapalı Semt Pazarı Salı ve Perşembe, Şafak Kapalı Pazarı; Salı ve Perşembe, Zafer Kapalı Pazarı Cuma ve Salı, Habibler Kapalı Pazarı Pazartesi ve Cuma, Çamlıbel Kapalı Pazarı Pazartesi ve Perşembe, Yeni Mahalle Kapalı Pazarı Pazartesi ve Cuma, Varsak Kapalı Pazarı Pazartesi ve Perşembe, Teomanpaşa Kapalı Pazarı Salı ve Cuma, Güneş Kapalı Pazarı Salı ve Çarşamba, Demirgül Semt Pazarı Salı ve Çarşamba, Kuzeyyaka Kapalı Pazarı Salı ve Cuma günleri ilçe sakinlerinin hizmetinde olacak… Pazar alanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeleri sosyal medya hesaplarından duyuran Kepez Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında pazar alanlarındaki hijyen denetimlerini de aralıksız sürdürmeye devam edecek.  
Kepez Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında pazar alanlarına yeni düzenleme getirdi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonu kurulan pazarlar hafta içine alındı. Semt pazarlarındaki yoğunluğun azaltılması için kapalı semt pazarları da haftanın 2 günü hizmet verecek.

haberimizvar.netKoronavirüs salgınına karşı önleyici tedbirleri uygulamaya devam eden Kepez Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazar alanlarında da çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kepez Belediyesi, vatandaşların alışverişlerini daha rahat ve daha güvenli yapabilmesi için pazar alanlarında bir dizi önlem aldı. Alınan önlemler kapsamında; sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta sonu kurulan pazarlar hafta içine alındı. Pazar alanlarına giriş ve çıkışların daha kontrollü sağlanabilmesi ve alışveriş yoğunluğunun azaltılması amacıyla da kapalı semt pazarları haftanın 2 günü açık olacak.

KEPEZ'DE PAZARLAR NEREDE KURULACAK?

İlçede 2 gün hizmet verecek semt pazarları; Yenidoğan Kapalı Semt Pazarı Pazartesi ve Çarşamba, Kanal Kapalı Semt Pazarı Salı ve Perşembe, Şafak Kapalı Pazarı; Salı ve Perşembe, Zafer Kapalı Pazarı Cuma ve Salı, Habibler Kapalı Pazarı Pazartesi ve Cuma, Çamlıbel Kapalı Pazarı Pazartesi ve Perşembe, Yeni Mahalle Kapalı Pazarı Pazartesi ve Cuma, Varsak Kapalı Pazarı Pazartesi ve Perşembe, Teomanpaşa Kapalı Pazarı Salı ve Cuma, Güneş Kapalı Pazarı Salı ve Çarşamba, Demirgül Semt Pazarı Salı ve Çarşamba, Kuzeyyaka Kapalı Pazarı Salı ve Cuma günleri ilçe sakinlerinin hizmetinde olacak… Pazar alanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeleri sosyal medya hesaplarından duyuran Kepez Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında pazar alanlarındaki hijyen denetimlerini de aralıksız sürdürmeye devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.