‘Kepez’e tekrar adayım’

SİYASET 06.10.2019 - 14:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Kepez’e tekrar adayım’

CHP’nin mevcut Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız önümüzdeki ilçe kongresinde tekrar aday olacağını duyurdu. Kepez’i barış içinde, herkesle birlikte yönettiklerini savunan Yıldız, “Büyükşehir’in kazanılmasında Kepez’in etkisi tartışılmaz” dedi.

HABERİMİZ VAR – CHP’nin mevcut Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, bu dönemde de aday olacağını açıkladı. CHP’nin Kepez’deki algısını değiştirdiklerini söyleyen Yıldız, “Kepez’i herkesle birlikte barış içinde yönetmeye çalıştık. Kimseyi küstürmeden hem Büyükşehir, hem Kepez adayıyla ilgi çalışmak yaptık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin adayı Muharrem İnce’ye 97 bin 463 bin oy aldık. Yerel seçimlerde Büyükşehir için oyumuz 140 bin oldu. Bunun da Büyükşehir’i kazanmakta etkili olduğunu düşünüyoruz. Bunu düşünen sadece biz değiliz, kamuoyu Büyükşehir’in Kepez oylarıyla kazanıldığını biliyor” diye konuştu.   ‘BÜTÜN RENKLERE ULAŞTIK’   Kepez’deki siyaseti Millet İttifakı olarak yürütmeye çalıştıklarını dile getiren Servet Yıldız, “Kepez’deki bütün renklere ulaştık. Önümüzdeki seçimlerde CHP’ye ne kadar katkı koyarız çalışması içindeyiz. Erken bir seçim şimdilik görünmüyor, ama her an olabilir de. Biz buna hazırız ve bu yüzden adayız. CHP’nin önceki dönemde Kepez’de 7 belediye meclis üyesi vardı. Biz bunu 18’e çıkarttık. Bunların içinden 4 tane İYİ Partili arkadaş ayrıldı. 14 meclis üyemiz var. Daha önce 7’ydi. Yüzde 100’lük bir başarımız var. İlçe binamızın bir kısmı kiralıktı, burayı satın aldık. Ben bunları tek başıma yaptım demiyorum. Arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Uyumlu bir ekip çalışması içindeyiz. Herkesin aday olmak demokratik hakkıdır. Elbette ilçe başkan adayları çıkacaktır. Henüz bize ulaşan resmi bir adaylık yok. Herkese başarılar diliyorum” dedi.   
CHP’nin mevcut Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız önümüzdeki ilçe kongresinde tekrar aday olacağını duyurdu. Kepez’i barış içinde, herkesle birlikte yönettiklerini savunan Yıldız, “Büyükşehir’in kazanılmasında Kepez’in etkisi tartışılmaz” dedi.

HABERİMİZ VAR – CHP’nin mevcut Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, bu dönemde de aday olacağını açıkladı. CHP’nin Kepez’deki algısını değiştirdiklerini söyleyen Yıldız, “Kepez’i herkesle birlikte barış içinde yönetmeye çalıştık. Kimseyi küstürmeden hem Büyükşehir, hem Kepez adayıyla ilgi çalışmak yaptık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’nin adayı Muharrem İnce’ye 97 bin 463 bin oy aldık. Yerel seçimlerde Büyükşehir için oyumuz 140 bin oldu. Bunun da Büyükşehir’i kazanmakta etkili olduğunu düşünüyoruz. Bunu düşünen sadece biz değiliz, kamuoyu Büyükşehir’in Kepez oylarıyla kazanıldığını biliyor” diye konuştu.

 

‘BÜTÜN RENKLERE ULAŞTIK’

 

Kepez’deki siyaseti Millet İttifakı olarak yürütmeye çalıştıklarını dile getiren Servet Yıldız, “Kepez’deki bütün renklere ulaştık. Önümüzdeki seçimlerde CHP’ye ne kadar katkı koyarız çalışması içindeyiz. Erken bir seçim şimdilik görünmüyor, ama her an olabilir de. Biz buna hazırız ve bu yüzden adayız. CHP’nin önceki dönemde Kepez’de 7 belediye meclis üyesi vardı. Biz bunu 18’e çıkarttık. Bunların içinden 4 tane İYİ Partili arkadaş ayrıldı. 14 meclis üyemiz var. Daha önce 7’ydi. Yüzde 100’lük bir başarımız var. İlçe binamızın bir kısmı kiralıktı, burayı satın aldık. Ben bunları tek başıma yaptım demiyorum. Arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Uyumlu bir ekip çalışması içindeyiz. Herkesin aday olmak demokratik hakkıdır. Elbette ilçe başkan adayları çıkacaktır. Henüz bize ulaşan resmi bir adaylık yok. Herkese başarılar diliyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.