Kıbrıs gezisine 8, Manavgat yangınına 2 uçak

GÜNDEM 29.07.2021 - 13:45, Güncelleme: 29.07.2021 - 13:45
 

Kıbrıs gezisine 8, Manavgat yangınına 2 uçak

Türk Hava Kurumu uçaklarını hangarda çürüten Bakan Bekir Pakdemirli’yi istifaya davet eden CHP Milletvekili Süleyman Bülbül, “Kıbrıs’a şatafatla 8 uçakla gidiliyor, Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor” dedi.

haberimizvar.net- CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, THK’nın elinde bulunan uçakların hangarda bekletilmesini bir kez daha gündeme getirdi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, 3 yıldır bu konu hakkında milletvekillerinin yönelttiği 14 soru önergesine rağmen neden THK’nin uçaklarını kullanmadığını açıklamadığını belirten Bülbül, “Kıbrıs gezisine 8 uçakla gidiliyor. Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor” dedi. UÇAKLAR HANGARDA ÇÜRÜYOR CHP’li Bülbül şunları söyledi: “THK’nın yangın uçaklarını hangarda çürütüp Rusya’dan günlük 1.3 milyona yangın söndürme uçağı kirala. Parasını da ödeme. Uçmasınlar. Kıbrıs’a ise şatafatla 8 uçakla git. Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor. Bunu da yaparsa anca AKP yapar. Görevini yerine getiremeyen Pakdemirli derhal istifa etmelidir”.  
Türk Hava Kurumu uçaklarını hangarda çürüten Bakan Bekir Pakdemirli’yi istifaya davet eden CHP Milletvekili Süleyman Bülbül, “Kıbrıs’a şatafatla 8 uçakla gidiliyor, Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor” dedi.

haberimizvar.net-  CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, THK’nın elinde bulunan uçakların hangarda bekletilmesini bir kez daha gündeme getirdi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, 3 yıldır bu konu hakkında milletvekillerinin yönelttiği 14 soru önergesine rağmen neden THK’nin uçaklarını kullanmadığını açıklamadığını belirten Bülbül, “ Kıbrıs gezisine 8 uçakla gidiliyor. Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor” dedi.

UÇAKLAR HANGARDA ÇÜRÜYOR

CHP’li Bülbül şunları söyledi: “THK’nın yangın uçaklarını hangarda çürütüp Rusya’dan günlük 1.3 milyona yangın söndürme uçağı kirala. Parasını da ödeme. Uçmasınlar. Kıbrıs’a ise şatafatla 8 uçakla git. Manavgat yanıyor ve sadece 2 uçakla müdahale ediliyor. Bunu da yaparsa anca AKP yapar. Görevini yerine getiremeyen Pakdemirli derhal istifa etmelidir”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.