Kılıçdaroğlu büyük dedesinin türbesinde

GÜNDEM 28.01.2023 - 20:52, Güncelleme: 28.01.2023 - 20:55
 

Kılıçdaroğlu büyük dedesinin türbesinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Akşehir’de büyük dedesi Seyyid Mahmud Hayrani Türbesi’ni ziyaret ederek, dua etti. Ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da eşlik etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde; Seyyid Mahmud Hayrani Türbesi’ni ziyaret etti. Burada basın mensuplarına, Kılıçdaroğlu’nun soy kütüğü ile ilgili bilgilendirme yapıldı. DUA OKUNDU Kılıçdaroğlu’nun Konya Akşehirli olduğu, dedesi Seyyid Mahmud Hayrani’nin Kureyşan Ocağına mensup olduğu belirtildi. Daha sonra Prof. Dr. Mehmet Hayri Kırbaşoğlu tarafından dua okundu. Kılıçdaroğlu’na; CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da eşlik etti. BAŞKAN UYSAL’DAN PAYLAŞIM Türbe ziyareti yapan Başkan Uysal, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Akşehir’de Sayın Kılıçdaroğlu’nun büyük dedesi Seyyid Mahmud Hayrani hazretlerinin ve Nasreddin Hoca'nın türbesini ziyaret ettik.”    
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Akşehir’de büyük dedesi Seyyid Mahmud Hayrani Türbesi’ni ziyaret ederek, dua etti. Ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da eşlik etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’nın Akşehir ilçesinde; Seyyid Mahmud Hayrani Türbesi’ni ziyaret etti. Burada basın mensuplarına, Kılıçdaroğlu’nun soy kütüğü ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

DUA OKUNDU

Kılıçdaroğlu’nun Konya Akşehirli olduğu, dedesi Seyyid Mahmud Hayrani’nin Kureyşan Ocağına mensup olduğu belirtildi. Daha sonra Prof. Dr. Mehmet Hayri Kırbaşoğlu tarafından dua okundu. Kılıçdaroğlu’na; CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da eşlik etti.

BAŞKAN UYSAL’DAN PAYLAŞIM

Türbe ziyareti yapan Başkan Uysal, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Akşehir’de Sayın Kılıçdaroğlu’nun büyük dedesi Seyyid Mahmud Hayrani hazretlerinin ve Nasreddin Hoca'nın türbesini ziyaret ettik.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.