Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk dava

GÜNDEM 24.11.2022 - 14:23, Güncelleme: 24.11.2022 - 14:23
 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk dava

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Erdoğan'ın dünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle dava açıldığını duyurdu.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında, grup toplantısında kendisine yönelik kullandığı “haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz” ifadeleri nedeniyle 5 kuruşluk tazminat davası açtı. Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı: Terbiyeden bağışık dil ürünü: "Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz" hakaret sözleri nedeniyle ve Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun, "tazminat miktarları ilgilinin kişiliği, değerleri ve ederi dikkate alınarak belirlenmelidir!" "Erdoğan'ın kişiliği ve ederi için önceden biçtiğim 5 paralık değeri değiştirecek herhangi bir gelişme de görülmediğinden yine 5 kuruşluk dava aç ve bunu belirt!" talimatı gereğince, tarafımızdan Erdoğan aleyhine 5 kuruş miktarlı tazminat davası açılmıştır!..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Erdoğan'ın dünkü grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle dava açıldığını duyurdu.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında, grup toplantısında kendisine yönelik kullandığı “haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz” ifadeleri nedeniyle 5 kuruşluk tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

Terbiyeden bağışık dil ürünü: "Haysiyet fukarası, sefil, zavallı, gafil, namert, kifayetsiz, yüzsüz" hakaret sözleri nedeniyle ve Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun, "tazminat miktarları ilgilinin kişiliği, değerleri ve ederi dikkate alınarak belirlenmelidir!"

"Erdoğan'ın kişiliği ve ederi için önceden biçtiğim 5 paralık değeri değiştirecek herhangi bir gelişme de görülmediğinden yine 5 kuruşluk dava aç ve bunu belirt!" talimatı gereğince, tarafımızdan Erdoğan aleyhine 5 kuruş miktarlı tazminat davası açılmıştır!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.