Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Sen Euro’ya memleketi sattın

GÜNDEM 22.07.2021 - 09:43, Güncelleme: 22.07.2021 - 09:43
 

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Sen Euro’ya memleketi sattın

Erdoğan, dünyaya seslenen Kılıçdaroğlu’na “Önce Misak-ı Milli’yi öğrensin” dedi. Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Eurolara insanımızın mahallelerini sattın sen. Misak-ı Milli kim sen kim?” diye sordu.

haberimizvar.net- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünyaya seslendiği konuşmasını hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kuva-yi Milliye geleneğinden geliyorum diyor, ama bir defa Kuva-yi Milliye ruhundan haberi yok. Misak-ı Milli nedir? Neyi kapsıyor? Bunu bir öğrenmesi lazım. Biz bu ülkede iktidarda olduğumuz sürece, bize sığınan Allah’ın kullarını biz katillerin kucağına atmayız” dedi. Erdoğan’ın sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi. MİSAK-I MİLLİ KİM, SEN KİM? Sosyal medya hesabından Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Bizi parasıyla satın alabileceğini düşünen Avrupa Birliği (AB) ile çetin müzakere edeceğiz dedim; Erdoğan sinirlenmiş, Misak-ı Milli’yi öğrensin demiş. Eurolara insanımızın mahallelerini sattın sen, Misak-ı Milli kim sen kim? Tüccar oldun ama devlet adamı olmak istemiyorsun bir türlü” ifadelerini kullandı.  YÜKÜ BERABER YÜKLENELİM Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “İnsan haklarına çok önem verdiğini iddia eden AB’ye yaptığım çağrı, yükü beraber yüklenmek üzerinedir. Bu süreci tamamladığımızda, emin olun vatandaşımız kadar Suriyeli misafirlerimiz de mutlu olacaktır. Çözüm var ey halkım, sadece Eurolara teslim olmayacak yöneticiler eksik”.  
Erdoğan, dünyaya seslenen Kılıçdaroğlu’na “Önce Misak-ı Milli’yi öğrensin” dedi. Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Eurolara insanımızın mahallelerini sattın sen. Misak-ı Milli kim sen kim?” diye sordu.

haberimizvar.net-  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünyaya seslendiği konuşmasını hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kuva-yi Milliye geleneğinden geliyorum diyor, ama bir defa Kuva-yi Milliye ruhundan haberi yok. Misak-ı Milli nedir? Neyi kapsıyor? Bunu bir öğrenmesi lazım. Biz bu ülkede iktidarda olduğumuz sürece, bize sığınan Allah’ın kullarını biz katillerin kucağına atmayız” dedi. Erdoğan’ın sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi.

MİSAK-I MİLLİ KİM, SEN KİM?

Sosyal medya hesabından Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Bizi parasıyla satın alabileceğini düşünen Avrupa Birliği (AB) ile çetin müzakere edeceğiz dedim; Erdoğan sinirlenmiş, Misak-ı Milli’yi öğrensin demiş. Eurolara insanımızın mahallelerini sattın sen, Misak-ı Milli kim sen kim? Tüccar oldun ama devlet adamı olmak istemiyorsun bir türlü” ifadelerini kullandı. 

YÜKÜ BERABER YÜKLENELİM

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “İnsan haklarına çok önem verdiğini iddia eden AB’ye yaptığım çağrı, yükü beraber yüklenmek üzerinedir. Bu süreci tamamladığımızda, emin olun vatandaşımız kadar Suriyeli misafirlerimiz de mutlu olacaktır. Çözüm var ey halkım, sadece Eurolara teslim olmayacak yöneticiler eksik”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.