Kılıçdaroğlu’ndan il başkanlarına: GEREKİRSE FEDAKARLIK YAPIN..!

SİYASET 17.08.2019 - 16:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kılıçdaroğlu’ndan il başkanlarına: GEREKİRSE FEDAKARLIK YAPIN..!

İl başkanlarına seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarının başarılı olması için gerekirse fedakarlık yapın” dedi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanları toplantısı Nevşehir’de başladı. 81 il başkanı arasından Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul’un da katıldığı toplantı İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk CHP İstanbul Milletvekili, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Salıcı seçimlerde elde edilen sonuçları il başkanlarına aktardı. Daha sonra kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarına yönelik yaptığı konuşmalarda önemli uyarılarda bulundu. 7 MADDEYLE AÇIKLADI Daha önce belediye başkanları toplantısında yapılması gerekenleri 7 maddede açıklayan Kılıçdaroğlu, il başkanlarına da uyulması gereken 7 madde açıkladı. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Belediye başkanlıkları toplantısında  uyulması gereken 7ilke sıraladım. Dün belediyelerimizi gezdim, bu 7 maddesi belediyede vatandaşın da göreceği bir yere asmışlar. Ben uymuyorsam vatandaş gelip bizi uyarsın diyorlar. Kuralları konan ilkelere herkesin uyması gerekiyor. ASIL OLAN VATANDAŞIN TALEBİ İl başkanları için de 7 ilke belirledim; belediye başkanlarımızın başarısı için çalışın. Her il başkanı bulunduğu yerde CHP’li belediye varsa onun başarısı için çalışacak. Belediye başkanlarımızın 7 ilkeye uyup uymadığını denetleyeceksiniz. Asıl olan sizin belediye başkanlarından talepleriniz değil, asıl olan vatandaşların talepleridir. Vatandaşların belediye başkanlıklarından taleplerinin takipçisi olacaksınız. Belediye başkanlıklarımızın başarısı için bir fedakârlık yapmak gerekiyorsa onu önce sizler yapacaksınız. ELEŞTİRİDEN ÇEKİNMEYİN Bir başarıyı kitleselleştirmek durumundayız. Bireysel beklentileri kenara bırakacağız. İl başkanı olduğunuz yerde toplumun tüm kesimleriyle sıcak samimi ilişkiler kurun. Bunlar bize oy vermiyor ayrımı istemiyorum. İl ve ilçelerde devleti yönetenler (valiler ve kaymakamlar) adaletli bir yönetim sergilemiyorsa, partizanlık yapıyorsa uyarmaktan ve eleştirmekten asla çekinmeyeceksiniz. Bu vatandaşla aranızdaki güveni artıracaktır.” Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından toplantının basına kapalı bölümüne geçildi.     
İl başkanlarına seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarının başarılı olması için gerekirse fedakarlık yapın” dedi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanları toplantısı Nevşehir’de başladı. 81 il başkanı arasından Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul’un da katıldığı toplantı İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk CHP İstanbul Milletvekili, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Salıcı seçimlerde elde edilen sonuçları il başkanlarına aktardı. Daha sonra kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarına yönelik yaptığı konuşmalarda önemli uyarılarda bulundu.

7 MADDEYLE AÇIKLADI

Daha önce belediye başkanları toplantısında yapılması gerekenleri 7 maddede açıklayan Kılıçdaroğlu, il başkanlarına da uyulması gereken 7 madde açıkladı. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Belediye başkanlıkları toplantısında  uyulması gereken 7ilke sıraladım. Dün belediyelerimizi gezdim, bu 7 maddesi belediyede vatandaşın da göreceği bir yere asmışlar. Ben uymuyorsam vatandaş gelip bizi uyarsın diyorlar. Kuralları konan ilkelere herkesin uyması gerekiyor.

ASIL OLAN VATANDAŞIN TALEBİ

İl başkanları için de 7 ilke belirledim; belediye başkanlarımızın başarısı için çalışın. Her il başkanı bulunduğu yerde CHP’li belediye varsa onun başarısı için çalışacak. Belediye başkanlarımızın 7 ilkeye uyup uymadığını denetleyeceksiniz. Asıl olan sizin belediye başkanlarından talepleriniz değil, asıl olan vatandaşların talepleridir. Vatandaşların belediye başkanlıklarından taleplerinin takipçisi olacaksınız. Belediye başkanlıklarımızın başarısı için bir fedakârlık yapmak gerekiyorsa onu önce sizler yapacaksınız.

ELEŞTİRİDEN ÇEKİNMEYİN

Bir başarıyı kitleselleştirmek durumundayız. Bireysel beklentileri kenara bırakacağız. İl başkanı olduğunuz yerde toplumun tüm kesimleriyle sıcak samimi ilişkiler kurun. Bunlar bize oy vermiyor ayrımı istemiyorum. İl ve ilçelerde devleti yönetenler (valiler ve kaymakamlar) adaletli bir yönetim sergilemiyorsa, partizanlık yapıyorsa uyarmaktan ve eleştirmekten asla çekinmeyeceksiniz. Bu vatandaşla aranızdaki güveni artıracaktır.” Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından toplantının basına kapalı bölümüne geçildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.