Kilosu 5 lira

GÜNDEM 19.04.2020 - 15:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kilosu 5 lira

Antalya'nın Serik ilçesinde mevsimin ilk örtü altı üretim karpuzu hasat edilerek, Serik Toptancı Hali'nde kilosu 5 liradan satıldı.

haberimizvar.net-Serik'e bağlı Karadayı Mahallesi'nde amca çocukları olan İsmet ve Taygu Kumbul tarafından sezonun ilk karpuz hasadı, 3 ton olarak gerçekleştirildi. Turfanda karpuzlar Serik Toptancı Hali'nde komisyoncu İsmail Mecek ve Cevdet Kilik tarafından satın alındı. ÜRETİCİ MEMNUN Üretici Taygu Kumbul, "Çok mutluyuz. 15 Ocak'ta ekimi gerçekleştirdik. Hasadını yaptığımız karpuzu Serik Hali'ne getirip teslim ettik. Kilosu 5 liradan satışını yaptık. Toplam 6 dönüm alana karpuz ektim. İnşallah koronavirüsü de bir an önce yeneriz" dedi. Turfanda karpuz, komisyoncu tarafından Balıkesir'den gelen bir tüccara satıldı.    
Antalya'nın Serik ilçesinde mevsimin ilk örtü altı üretim karpuzu hasat edilerek, Serik Toptancı Hali'nde kilosu 5 liradan satıldı.

haberimizvar.net-Serik'e bağlı Karadayı Mahallesi'nde amca çocukları olan İsmet ve Taygu Kumbul tarafından sezonun ilk karpuz hasadı, 3 ton olarak gerçekleştirildi. Turfanda karpuzlar Serik Toptancı Hali'nde komisyoncu İsmail Mecek ve Cevdet Kilik tarafından satın alındı.

ÜRETİCİ MEMNUN

Üretici Taygu Kumbul, "Çok mutluyuz. 15 Ocak'ta ekimi gerçekleştirdik. Hasadını yaptığımız karpuzu Serik Hali'ne getirip teslim ettik. Kilosu 5 liradan satışını yaptık. Toplam 6 dönüm alana karpuz ektim. İnşallah koronavirüsü de bir an önce yeneriz" dedi. Turfanda karpuz, komisyoncu tarafından Balıkesir'den gelen bir tüccara satıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.