Kısıtlama öncesi Konyaaltı Sahili'nin keyfini çıkardılar

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.04.2021 - 16:37, Güncelleme: 18.04.2021 - 13:21
 

Kısıtlama öncesi Konyaaltı Sahili'nin keyfini çıkardılar

Antalya Konyaaltı Sahili, koranavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak hafta sonu kısıtlaması öncesi, renkli görüntülere sahne oldu. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen kent sakinleri, sahil yürüyüş yolunda yürüyüş yapıp manzarayı izledi.

haberimizvar.net- Antalya'daki açık hava alanları, 58 saat sürecek hafta sonu kısıtlaması öncesi vatandaşların akınına uğradı. Belirli saatlerde sokağa çıkma izinleri olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gençler sahil şeridine akın etti. Turistlerin denize girip güneşlendiği sahilde, yerli halk ise yürüyüş yaptı. Güneşli havanın tadını çıkaranlar arasında çocuklar da yer aldı. Sahil boyunca balon satmak için yürüyüş yapan baloncular da göze çarptı. 3 yıldır balon satarak geçimini sağladığını belirten Abdurrahman Karaçalı, "Pandemi nedeniyle ailelerin çocuklarını sahile getirdiği zamanlarda buraya geliyorum. Çocuklar balonlara bayılıyor. Burası çok büyük bir alan, her yere yetişmem zor oluyor fakat yürüyebildiğim kadar yürümeye ve balon satmaya çalışıyorum" dedi. 
Antalya Konyaaltı Sahili, koranavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak hafta sonu kısıtlaması öncesi, renkli görüntülere sahne oldu. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen kent sakinleri, sahil yürüyüş yolunda yürüyüş yapıp manzarayı izledi.

haberimizvar.net- Antalya'daki açık hava alanları, 58 saat sürecek hafta sonu kısıtlaması öncesi vatandaşların akınına uğradı. Belirli saatlerde sokağa çıkma izinleri olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gençler sahil şeridine akın etti. Turistlerin denize girip güneşlendiği sahilde, yerli halk ise yürüyüş yaptı. Güneşli havanın tadını çıkaranlar arasında çocuklar da yer aldı.

Sahil boyunca balon satmak için yürüyüş yapan baloncular da göze çarptı. 3 yıldır balon satarak geçimini sağladığını belirten Abdurrahman Karaçalı, "Pandemi nedeniyle ailelerin çocuklarını sahile getirdiği zamanlarda buraya geliyorum. Çocuklar balonlara bayılıyor. Burası çok büyük bir alan, her yere yetişmem zor oluyor fakat yürüyebildiğim kadar yürümeye ve balon satmaya çalışıyorum" dedi. 
 <a href=ANTALYA KONYAALTI SAHILI, KORANAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA UYGULANACAK HAFTA SONU KISITLAMASI ONCESI, RENKLI GORUNTULERE SAHNE OLDU. GUNESLI HAVANIN TADINI CIKARMAK ISTEYEN KENT SAKINLERI, SAHIL YURUYUS YOLUNDA YURUYUS YAPIP MANZARAYI IZLEDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_04/2021_04_16/829b8d149fcbf5e9cf9c51d906f323e5.jpg" />
 <a href=ANTALYA KONYAALTI SAHILI, KORANAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA UYGULANACAK HAFTA SONU KISITLAMASI ONCESI, RENKLI GORUNTULERE SAHNE OLDU. GUNESLI HAVANIN TADINI CIKARMAK ISTEYEN KENT SAKINLERI, SAHIL YURUYUS YOLUNDA YURUYUS YAPIP MANZARAYI IZLEDI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_04/2021_04_16/0391eb89e49fb975b2c904612eb744e5.jpg" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.