Kocakaya DP Demre Adayı

SİYASET 13.02.2024 - 17:28, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:38
 

Kocakaya DP Demre Adayı

Demre eski Belediye Başkanı Okan Kocakaya Demokrat Parti'den (DP) Demre Belediye Başkan Adayı oldu.

haberimizvar.net- Demokrat Parti (DP) 'nin  Demre Belediye  Başkan Adayı Okan Kocakaya oldu. Okan Kocakaya 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Demre Belediye Başkanı seçilmişti. Kocakaya, genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmiş, yerine Gülsüm Cengiz Demre Belediye Başkanı olmuştu. Okan Kocakaya genel seçimler öncesi yapılan temayül yoklamasında usulsüzlük yaptığını iddia ederek İYİ Parti'den istifa etmişti. Okan Kocakaya'nın adı 31 Mart yerel seçimleri için CHP Demre Adayı olarak geçmiş, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, CHP Genel Merkezi'ne yaptıkları ziyarette Kocakaya'yı işaret ederek, "Beni değil onu aday gösterin" demişti. Demokrat Parti'den daha önce de CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'i Kumluca'dan Ak Partili Kaan Osman Sarıoğlu'nu ise Finike'den Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı.
Demre eski Belediye Başkanı Okan Kocakaya Demokrat Parti'den (DP) Demre Belediye Başkan Adayı oldu.

haberimizvar.net- Demokrat Parti (DP) 'nin  Demre Belediye  Başkan Adayı Okan Kocakaya oldu. Okan Kocakaya 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Demre Belediye Başkanı seçilmişti. Kocakaya, genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmiş, yerine Gülsüm Cengiz Demre Belediye Başkanı olmuştu. Okan Kocakaya genel seçimler öncesi yapılan temayül yoklamasında usulsüzlük yaptığını iddia ederek İYİ Parti'den istifa etmişti.

Okan Kocakaya'nın adı 31 Mart yerel seçimleri için CHP Demre Adayı olarak geçmiş, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, CHP Genel Merkezi'ne yaptıkları ziyarette Kocakaya'yı işaret ederek, "Beni değil onu aday gösterin" demişti. Demokrat Parti'den daha önce de CHP Antalya eski Milletvekili Aydın Özer'i Kumluca'dan Ak Partili Kaan Osman Sarıoğlu'nu ise Finike'den Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.