Kongre telaşı Taş’ı geçmişe götürdü

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.09.2019 - 10:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kongre telaşı Taş’ı geçmişe götürdü

AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, kongre çalışmalarını sessiz ve derinden götürüyor. Taş, kongre öncesi partinin eski simalarıyla bir araya geldi

haberimizvar.net AK Parti’de kongre süreci önümüzdeki ay start alacak. Yeniden adaylığa hazırlanan İl Başkanı Avukat İbrahim Taş bir bakmışsınız Ankara’da, bir bakmışısınız Afyon’da partisinin toplantısında. Afyon’da düzenlenen bölge toplantısına belediye başkanlarıyla giden ayağının tozuyla Antalya’da ‘dostlarla buluşma’ olarak yorumladığı buluşmayı gerçekleştiren Taş’ın geçmişte kalan isimleri hatırlaması dikkat çekti. KİMLER YOK Kİ! Yanına AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’i alarak kendisinden önceki il başkanı Avukat Rıza Sümer, eski meclis üyeleri, eski ilçe başkanlarının yer aldığı ‘dost’ buluşmasında Taş’ın mutluluğu gözlerinden okunuyor.  AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin, Konyaaltı eski İlçe Başkanı Mehmet Rifat Durukan, eski ve yeni meclis üyelerinin de yer aldığı buluşmada kongre süreci konuşuldu. Taş, kongre öncesi kendisine destek istedi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, kongre çalışmalarını sessiz ve derinden götürüyor. Taş, kongre öncesi partinin eski simalarıyla bir araya geldi

haberimizvar.net AK Parti’de kongre süreci önümüzdeki ay start alacak. Yeniden adaylığa hazırlanan İl Başkanı Avukat İbrahim Taş bir bakmışsınız Ankara’da, bir bakmışısınız Afyon’da partisinin toplantısında. Afyon’da düzenlenen bölge toplantısına belediye başkanlarıyla giden ayağının tozuyla Antalya’da ‘dostlarla buluşma’ olarak yorumladığı buluşmayı gerçekleştiren Taş’ın geçmişte kalan isimleri hatırlaması dikkat çekti.

KİMLER YOK Kİ!

Yanına AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’i alarak kendisinden önceki il başkanı Avukat Rıza Sümer, eski meclis üyeleri, eski ilçe başkanlarının yer aldığı ‘dost’ buluşmasında Taş’ın mutluluğu gözlerinden okunuyor.  AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin, Konyaaltı eski İlçe Başkanı Mehmet Rifat Durukan, eski ve yeni meclis üyelerinin de yer aldığı buluşmada kongre süreci konuşuldu. Taş, kongre öncesi kendisine destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.