Konservatuvarda yeni eğitim dönemi

KÜLTÜR 22.10.2019 - 11:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konservatuvarda yeni eğitim dönemi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sanatla gelişen ve güzelleşen bir gelecek için genç yeteneklere ışık tutmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2019-2020 eğitim öğretim dönemi başladı

haberimizvar.net Antalya’da hemen her yaşta sanatseveri 28 yıldır bünyesinde buluşturan ve her yıl sanatın pek çok dalında akademik düzeyde eğitimler veren İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda yeni eğitim dönemi heyecanı başladı. Her yıl olduğu gibi yoğun ilgili gören konservatuvar yetenek sınavlarına yaklaşık 1787 genç yetenek başvurdu. Yetenek sınavında başarılı olan öğrenciler 3 yıl boyunca eğitim alacak. SANAT DOLU BİR DÖNEM 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında, enstrüman kursları; piyano, keman, yan flüt, ritim, bağlama, gitar, çello, ud ve mandoline başvuran 1415 kursiyerden sınavda başarılı olan 588’i müzik eğitimine başladı. Tiyatro, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Enstrüman Eğitimi, Halk Oyunları, Ses ve Şan Eğitimi bölümlerinin yetenek sınavlarına giren 372 kişiden 201’i başarılı oldu. Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu da yeni katılımcılarıyla çalışmalarına başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sanatla gelişen ve güzelleşen bir gelecek için genç yeteneklere ışık tutmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2019-2020 eğitim öğretim dönemi başladı

haberimizvar.net Antalya’da hemen her yaşta sanatseveri 28 yıldır bünyesinde buluşturan ve her yıl sanatın pek çok dalında akademik düzeyde eğitimler veren İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda yeni eğitim dönemi heyecanı başladı. Her yıl olduğu gibi yoğun ilgili gören konservatuvar yetenek sınavlarına yaklaşık 1787 genç yetenek başvurdu. Yetenek sınavında başarılı olan öğrenciler 3 yıl boyunca eğitim alacak.

SANAT DOLU BİR DÖNEM

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında, enstrüman kursları; piyano, keman, yan flüt, ritim, bağlama, gitar, çello, ud ve mandoline başvuran 1415 kursiyerden sınavda başarılı olan 588’i müzik eğitimine başladı. Tiyatro, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Enstrüman Eğitimi, Halk Oyunları, Ses ve Şan Eğitimi bölümlerinin yetenek sınavlarına giren 372 kişiden 201’i başarılı oldu. Çocuk Korosu ve Gençlik Korosu da yeni katılımcılarıyla çalışmalarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.