Konyaaltı Deva açıldı

YEREL 09.07.2021 - 11:18, Güncelleme: 09.07.2021 - 11:18
 

Konyaaltı Deva açıldı

Şafak Çelik’in ilçe başkanı olduğu DEVA Konyaaltı İlçe binasının açılışı Genel Başkan Babacan’ın katılımıyla yapıldı

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta Antalya’yı ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın açılışını da yaptı.  Toros Mahallesi’ndeki açılışta kurdele kesen Genel Başkan Ali Babacan, İlçe Başkanı Şafak Çelik’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Yönetim kurulu odasında karar defterini inceleyen Babacan, “Kadın başkanlarımız çok daha titiz çalışıyorlar. İlçe teşkilatını kısa sürede toparlayıp kongre yapan Şafak başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.  DEVA Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, genel başkan yardımcıları Doğa Şanlıoglu, Müfit Yetkin, Mustafa Uçak, Mehmet Emin Ekmen, Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı, çok sayıda genel merkez üyesi, il yöneticileri ile ilçe başkanları da açılışta yer aldı.  FARKLI PROJELERİMİZ VAR  Genel Başkan Babacan’a çalışmalar hakkında bilgi veren ilçe başkanı Şafak Çelik ise, “Daha önce atanarak gelmiştik. Yakın zamanda yaptığımız kongre ile seçilmiş başkan oldum. Çalışkan bir yönetim kurulumuz var. İlçe ile ilgili farklı projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Çelik, daha sonra Babacan’a nazar boncuğu hediye etti. Konuşmaların ardından Babacan, Konyaaltı ilçe teşkilatı ile toplantı yaptı.
Şafak Çelik’in ilçe başkanı olduğu DEVA Konyaaltı İlçe binasının açılışı Genel Başkan Babacan’ın katılımıyla yapıldı

haberimizvar.net- Geçtiğimiz hafta Antalya’yı ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın açılışını da yaptı.  Toros Mahallesi’ndeki açılışta kurdele kesen Genel Başkan Ali Babacan, İlçe Başkanı Şafak Çelik’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Yönetim kurulu odasında karar defterini inceleyen Babacan, “Kadın başkanlarımız çok daha titiz çalışıyorlar. İlçe teşkilatını kısa sürede toparlayıp kongre yapan Şafak başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.  DEVA Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, genel başkan yardımcıları Doğa Şanlıoglu, Müfit Yetkin, Mustafa Uçak, Mehmet Emin Ekmen, Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Satıcı, çok sayıda genel merkez üyesi, il yöneticileri ile ilçe başkanları da açılışta yer aldı. 

FARKLI PROJELERİMİZ VAR 

Genel Başkan Babacan’a çalışmalar hakkında bilgi veren ilçe başkanı Şafak Çelik ise, “Daha önce atanarak gelmiştik. Yakın zamanda yaptığımız kongre ile seçilmiş başkan oldum. Çalışkan bir yönetim kurulumuz var. İlçe ile ilgili farklı projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Çelik, daha sonra Babacan’a nazar boncuğu hediye etti. Konuşmaların ardından Babacan, Konyaaltı ilçe teşkilatı ile toplantı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.