Konyaaltı kreşlerinde minikler yerlerini aldı

EĞİTİM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.09.2023 - 12:35, Güncelleme: 11.09.2023 - 12:35
 

Konyaaltı kreşlerinde minikler yerlerini aldı

Konyaaltı Belediyesi tarafından Hurma, Toros, Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'nde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başladı. İlk ders zilinin çalmasıyla minikler, sınıflardaki yerlerini aldı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi tarafından Toros, Gürsu, Hurma ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'nde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başladı. Sabah erken saatlerde velileri ile birlikte Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'ne gelen minikler için tören düzenlendi. İstiklal Marşı ve Andımız'ın okunması ile birlikte çocuklar ilk derslerine başladı. İlk kez ailelerinden ayrılan çocuklarda heyecan gözlenirken, kreşe ikinci defa gelen çocukların ise daha tecrübeli oldukları gözlendi.  ESEN, BAŞARILAR DİLEDİ Çocukların ülkemizin geleceğinin teminatı olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçede açtıkları Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri ile vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti. Esen, "2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bugün başladı. İlçemizde Toros, Uncalı, Gürsu ve Hurma mahallelerinde açmış olduğumuz Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'nde miniklerimiz ilk ders zilinin çalmasıyla eğitimlerine başladı. Gündüz Bakım Evleri ve Çocuk Kreşleri'nde her yıl yüzlerce çocuğa belediye olarak eğitim vermekten onur duyuyoruz. İlçemizde çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza vereceğimiz hizmetler artarak devam edecek. Çocuklarımıza 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için başarılar diliyorum" dedi. 
Konyaaltı Belediyesi tarafından Hurma, Toros, Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'nde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başladı. İlk ders zilinin çalmasıyla minikler, sınıflardaki yerlerini aldı.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi tarafından Toros, Gürsu, Hurma ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'nde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başladı. Sabah erken saatlerde velileri ile birlikte Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'ne gelen minikler için tören düzenlendi. İstiklal Marşı ve Andımız'ın okunması ile birlikte çocuklar ilk derslerine başladı. İlk kez ailelerinden ayrılan çocuklarda heyecan gözlenirken, kreşe ikinci defa gelen çocukların ise daha tecrübeli oldukları gözlendi. 

ESEN, BAŞARILAR DİLEDİ

Çocukların ülkemizin geleceğinin teminatı olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçede açtıkları Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri ile vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti. Esen, "2023-2024 eğitim ve öğretim yılı bugün başladı. İlçemizde Toros, Uncalı, Gürsu ve Hurma mahallelerinde açmış olduğumuz Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evleri'nde miniklerimiz ilk ders zilinin çalmasıyla eğitimlerine başladı. Gündüz Bakım Evleri ve Çocuk Kreşleri'nde her yıl yüzlerce çocuğa belediye olarak eğitim vermekten onur duyuyoruz. İlçemizde çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza vereceğimiz hizmetler artarak devam edecek. Çocuklarımıza 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için başarılar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.