Korona bir aileyi aldı

GÜNDEM 13.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 13.08.2021 - 17:06
 

Korona bir aileyi aldı

Gazipaşa’da Özlem Onaç Ateş ile eşi Erol Ateş koronavirüse yenik düştü

haberimizvar.net- Gazipaşa ilçesinde ASAT çalışanı Özlem Onaç Ateş'in  itfaiye çalışanı eşi Erol Ateş  koronavirüse yenik düştü. Çiftin ölümü Antalya'yı yasa boğdu. Özlem Onaç Ateş, 10 gün önce korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. İkinci acı haber ile Özlem Onaç Ateş'in eşi olan itfaiye çalışanı Erol Ateş aynı hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Eşinin vefatının ardından 10 gün daha hayatta kalan ve tedavi gören Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli Erol Ateş'in vefat haberi Gazipaşa'yı ve sevenlerini yasa boğdu. ÇOCUKLARI YAKINLARI ALDI  Yaşanan talihsiz olayın ardından Özlem Onaç Ateş'in yanına Erol Ateş toprağa verildi. Gazipaşa'da 10 gün ara ile Ateş çiftinin hayatını kaybetmesinin ardından iki çocuğa yakınları sahip çıktı. Çiftin daha öncede koronavirüse yakalandığı bu nedenle aşı olamadığı öğrenildi. Yaşananların ardından il genelinde sağlık müdürlüğü yetkililerince aşı olmayanların iknası için bire bir çalışma yapılacağı bildirildi.
Gazipaşa’da Özlem Onaç Ateş ile eşi Erol Ateş koronavirüse yenik düştü

haberimizvar.net- Gazipaşa ilçesinde ASAT çalışanı Özlem Onaç Ateş'in  itfaiye çalışanı eşi Erol Ateş  koronavirüse yenik düştü. Çiftin ölümü Antalya'yı yasa boğdu. Özlem Onaç Ateş, 10 gün önce korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. İkinci acı haber ile Özlem Onaç Ateş'in eşi olan itfaiye çalışanı Erol Ateş aynı hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Eşinin vefatının ardından 10 gün daha hayatta kalan ve tedavi gören Büyükşehir Belediyesi itfaiye personeli Erol Ateş'in vefat haberi Gazipaşa'yı ve sevenlerini yasa boğdu.

ÇOCUKLARI YAKINLARI ALDI

 Yaşanan talihsiz olayın ardından Özlem Onaç Ateş'in yanına Erol Ateş toprağa verildi. Gazipaşa'da 10 gün ara ile Ateş çiftinin hayatını kaybetmesinin ardından iki çocuğa yakınları sahip çıktı. Çiftin daha öncede koronavirüse yakalandığı bu nedenle aşı olamadığı öğrenildi. Yaşananların ardından il genelinde sağlık müdürlüğü yetkililerince aşı olmayanların iknası için bire bir çalışma yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.