Korsan taksiyi Meclis'e taşıdı

GÜNDEM 29.12.2023 - 12:22, Güncelleme: 29.12.2023 - 12:22
 

Korsan taksiyi Meclis'e taşıdı

Antalya'da son günlerin en önemli sorunu haline gelen ve adliye koridorlarına kadar taşınan korsan taksi tartışmasını CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin(TBMM)gündemine taşıdı. Arı, "Martı TAG uygulamasının bir an önce son bulmasını istiyoruz" dedi.

haberimizvar.net-Antalya'da son dönemde artan korsan taksi tartışması endişe verici boyutlara ulaşırken, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı,  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin(TBMM)gündemine taşıdı. Arı, Meclis'te yaptığı konuşmada "Martı TAG uygulamasının bir ön önce son bulmasını istiyoruz. Bu uygulama ile ticari taksi olmayan, toplu taşıma aracı belgesi olmayan esnafın ekmeğine el uzatan ve vergi ödemeyen bu uygulamaya iktidarın el atması gerekiyor. Antalyalı taksici esnafımız zor durumda kalıyor" dedi. ALKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, CHP'li Arı'nın korsan taksi vakasını Meclis'in gündemine taşımasını sosyal medya hesabından paylaştı. Cavit Arı'ya teşekkür eden Alkan,  paylaşımında "Korsan taşımacılıkla mücadelemiz TBMM kürsüsüne taşındı. Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı esnafın ekmeğine göz diken korsan taşımacılık ve Martı TAG uygulamasının bir an önce sonlandırılması için yetkililere seslendi. Sayın vekilimize desteğinden dolayı esnafımız adına teşekkür ederiz. Tüm yetkililerden sorunun ivedilikle çözülmesi için desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı..
Antalya'da son günlerin en önemli sorunu haline gelen ve adliye koridorlarına kadar taşınan korsan taksi tartışmasını CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin(TBMM)gündemine taşıdı. Arı, "Martı TAG uygulamasının bir an önce son bulmasını istiyoruz" dedi.

haberimizvar.net-Antalya'da son dönemde artan korsan taksi tartışması endişe verici boyutlara ulaşırken, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı,  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin(TBMM)gündemine taşıdı. Arı, Meclis'te yaptığı konuşmada "Martı TAG uygulamasının bir ön önce son bulmasını istiyoruz. Bu uygulama ile ticari taksi olmayan, toplu taşıma aracı belgesi olmayan esnafın ekmeğine el uzatan ve vergi ödemeyen bu uygulamaya iktidarın el atması gerekiyor. Antalyalı taksici esnafımız zor durumda kalıyor" dedi.

ALKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, CHP'li Arı'nın korsan taksi vakasını Meclis'in gündemine taşımasını sosyal medya hesabından paylaştı. Cavit Arı'ya teşekkür eden Alkan,  paylaşımında "Korsan taşımacılıkla mücadelemiz TBMM kürsüsüne taşındı. Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı esnafın ekmeğine göz diken korsan taşımacılık ve Martı TAG uygulamasının bir an önce sonlandırılması için yetkililere seslendi. Sayın vekilimize desteğinden dolayı esnafımız adına teşekkür ederiz. Tüm yetkililerden sorunun ivedilikle çözülmesi için desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.