Kumbul’dan belediyelere ‘bayram’ mesajı

SİYASET 10.08.2019 - 15:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kumbul’dan belediyelere ‘bayram’ mesajı

CHP Antalya İl Binası önünde yapılan bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Kazandığımız belediyelerin üzerinde çok büyük sorumluluk var” mesajı verdi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Örgütü ve Antalya İl Örgütü bayramlaşma törenini bugün gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul sıcaklardan ve vatandaşın memleketine gidip kurbanını keseceğinden dolayı bayramlaşma töreninin yönetim kurulu kararıyla arife gününe alındığını duyurdu. CHP’deki ilk bayramlaşma saat 13.00’da Kepez İlçe Binası’nda yapıldı. Kepez’deki bayramlaşmaya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanı Servet Yıldız, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Rafet Zeybek, eski milletvekilleri Tuncay Ercenk, Nail Kamacı ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililer katıldı. RAYLI SİSTEM 3. ETAP YARIN DEVREDE İl binasında saat 14.00’da yapılan bayramlaşma töreninde ise İl Başkanı Ahmet Kumbul’un yanı sıra milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yöneticiler, meclis üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı. Törende konuşan Başkan Böcek yarından itibaren Raylı Sistem 3. Etabı’nın kullanıma gireceğini ve ücretsiz olacağını, bunun yanı sıra siyah plakalı belediye otobüslerinin de bayram boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacağını söyledi. DOĞAMIZ RANT UĞRUNA YOK EDİLİYOR İl Başkanı Ahmet Kumbul da yaptığı konuşmada, “Kazandığımız belediyelerle birlikte hepimizin üzerinde çok büyük bir sorumluluk var. Dünya 4 buçuk milyar yaşını geçti. Biz bunun içinde ortalama 78 yıl yaşayacağız. Geçmişten bize gelen mirası gelecek nesillere taşımak, çocuklarımızın da bu güzel dünyada güzel bir şekilde yaşamasını sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur. Günümüzde Kaz Dağları’ndan Hasankeyf’e, Murat Dağı’ndan Toroslara, Uzungöl’den Salda’ya, Kesik Minare’den Boğaçayı’na kadar çevremiz, doğamız, kültürümüz rant uğruna yok edilmeye çalışılıyor. Göllerimiz, akarsularımız siyanürleniyor. Bizim burada üzerimize düşen en büyük sorumluluk bu güzellikleri gelecek nesillere aktarmak. Bugüne kadar cumhuriyet için, demokrasi için, hak, hukuk, adalet için, bütün olumsuzluklara rağmen verdiğimiz mücadelelerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz birlikte olduğumuzda neler başarabileceğimiz bu seçimlerde hep beraber gösterdik, önümüzdeki süreçte de hep beraber çalışıp hep beraber kazanacağız” ifadelerini kullandı.
CHP Antalya İl Binası önünde yapılan bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Kazandığımız belediyelerin üzerinde çok büyük sorumluluk var” mesajı verdi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Örgütü ve Antalya İl Örgütü bayramlaşma törenini bugün gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul sıcaklardan ve vatandaşın memleketine gidip kurbanını keseceğinden dolayı bayramlaşma töreninin yönetim kurulu kararıyla arife gününe alındığını duyurdu. CHP’deki ilk bayramlaşma saat 13.00’da Kepez İlçe Binası’nda yapıldı. Kepez’deki bayramlaşmaya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, İlçe Başkanı Servet Yıldız, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Rafet Zeybek, eski milletvekilleri Tuncay Ercenk, Nail Kamacı ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

RAYLI SİSTEM 3. ETAP YARIN DEVREDE

İl binasında saat 14.00’da yapılan bayramlaşma töreninde ise İl Başkanı Ahmet Kumbul’un yanı sıra milletvekilleri Aydın Özer, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yöneticiler, meclis üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı. Törende konuşan Başkan Böcek yarından itibaren Raylı Sistem 3. Etabı’nın kullanıma gireceğini ve ücretsiz olacağını, bunun yanı sıra siyah plakalı belediye otobüslerinin de bayram boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacağını söyledi.

DOĞAMIZ RANT UĞRUNA YOK EDİLİYOR

İl Başkanı Ahmet Kumbul da yaptığı konuşmada, “Kazandığımız belediyelerle birlikte hepimizin üzerinde çok büyük bir sorumluluk var. Dünya 4 buçuk milyar yaşını geçti. Biz bunun içinde ortalama 78 yıl yaşayacağız. Geçmişten bize gelen mirası gelecek nesillere taşımak, çocuklarımızın da bu güzel dünyada güzel bir şekilde yaşamasını sağlamak en büyük sorumluluğumuzdur. Günümüzde Kaz Dağları’ndan Hasankeyf’e, Murat Dağı’ndan Toroslara, Uzungöl’den Salda’ya, Kesik Minare’den Boğaçayı’na kadar çevremiz, doğamız, kültürümüz rant uğruna yok edilmeye çalışılıyor. Göllerimiz, akarsularımız siyanürleniyor. Bizim burada üzerimize düşen en büyük sorumluluk bu güzellikleri gelecek nesillere aktarmak. Bugüne kadar cumhuriyet için, demokrasi için, hak, hukuk, adalet için, bütün olumsuzluklara rağmen verdiğimiz mücadelelerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz birlikte olduğumuzda neler başarabileceğimiz bu seçimlerde hep beraber gösterdik, önümüzdeki süreçte de hep beraber çalışıp hep beraber kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.