'Kunduracı Doktor' online sahnelendi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.03.2021 - 14:54, Güncelleme: 28.03.2021 - 14:54
 

'Kunduracı Doktor' online sahnelendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde seyircisiyle online buluştu. Türkiye prömiyerini yapan AŞT oyuncularına sahneledikleri 'Kunduracı Doktor' oyunu için alkışlar evlerden yükseldi.

haberimizvar.net AŞT oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde evlere konuk oldu. AŞT oyuncuları, daha önce Türkiye'de hiç sahnelenmemiş 'Kunduracı Doktor' adlı oyunun prömiyerini yaptı. Tiyatro oyuncularının canlı sahnelediği oyun, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı ABB TV ile Kanal V'den canlı yayınlandı. Tiyatroseverler bu kez tiyatro salonundan değil evlerinden tiyatro izlemenin keyfini yaşadı. Alkışların evlerden yükseldiği Kunduracı Doktor izleyenlerden tam not aldı. TÜRKİYE PRÖMİYERİ İLE PERDELERİNİ ONLINE AÇTI Duşan Kovaçeviç'in kaleme aldığı tek perdelik 'Kunduracı Doktor' isimli oyunda, geçmişte başarılı bir doktor olan ama hayatı hayal kırıklıklarıyla dolu Nikola Kos ve ailesinin Belgrad'ın yer altı dünyasında yer alan kişilerle hayatlarının kesişmesi sonucu gelişen olaylar anlatılıyor. Türkiye prömiyeri ile perdelerini açan oyunun yönetmenliğini ise AŞT'nin başarılı oyuncusu Baran Şükrü Babacan yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde seyircisiyle online buluştu. Türkiye prömiyerini yapan AŞT oyuncularına sahneledikleri 'Kunduracı Doktor' oyunu için alkışlar evlerden yükseldi.

haberimizvar.net

AŞT oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde evlere konuk oldu. AŞT oyuncuları, daha önce Türkiye'de hiç sahnelenmemiş 'Kunduracı Doktor' adlı oyunun prömiyerini yaptı. Tiyatro oyuncularının canlı sahnelediği oyun, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı ABB TV ile Kanal V'den canlı yayınlandı. Tiyatroseverler bu kez tiyatro salonundan değil evlerinden tiyatro izlemenin keyfini yaşadı. Alkışların evlerden yükseldiği Kunduracı Doktor izleyenlerden tam not aldı.

TÜRKİYE PRÖMİYERİ İLE PERDELERİNİ ONLINE AÇTI

Duşan Kovaçeviç'in kaleme aldığı tek perdelik 'Kunduracı Doktor' isimli oyunda, geçmişte başarılı bir doktor olan ama hayatı hayal kırıklıklarıyla dolu Nikola Kos ve ailesinin Belgrad'ın yer altı dünyasında yer alan kişilerle hayatlarının kesişmesi sonucu gelişen olaylar anlatılıyor. Türkiye prömiyeri ile perdelerini açan oyunun yönetmenliğini ise AŞT'nin başarılı oyuncusu Baran Şükrü Babacan yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.