LÖSEV'den yıl boyunca et ve et ürünleri yardımı

YAŞAM 23.07.2020 - 13:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

LÖSEV'den yıl boyunca et ve et ürünleri yardımı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, lösemili çocuklar ve onkoloji hastalarının tedavileri boyunca protein yönünden sağlıklı beslenebilmeleri için et ve et ürünleri dağıtımına yıl boyunca devam ettiklerini anlattı. Özcan, LÖSEV'in 2020 yılı hedefinin 65 bin kez et dağıtımı olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, LÖSEV'in lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin, protein ağırlıklı beslenmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. LÖSEV'in 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürdüğünü belirten Özcan, Antalya LÖSEV binası önünde, kayıtlı hastalara et ve et ürünlerini dağıttıklarını söyledi. YIL BOYU YARDIMLAR DEVAM EDİYOR Yüksek protein içerikli et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastaların zorlu tedavi sürecini daha kolay atlattıklarını aktaran Özcan, LÖSEV'e kayıtlı ve yüzde 90'ı asgari ücret altında geliri olan lösemi ve kanser hastalarının yalnızca Kurban Bayramı'nda değil, tüm yıl taze et ürünleri ile beslenebildiklerini anlattı. LÖSEV'in 2020 yılı hedefinin 65 bin kez et dağıtımı olduğunu söyleyen Özcan, “22 yaşındaki LÖSEV'in 14 yıldır düzenli olarak hasta ve ailelerine yapılan et ve et ürünleri yardımlarını bugün Antalya'da hayata geçiriyoruz. Şu an Türkiye'nin birçok ilinde birçok ailemize bu yardımlar iletiliyor. Vekaleten yapılan kurban bağışları nedeniyle yıl içerisinde bütün ailelere et ve et ürünleri sunma imkanı bulunuyor" dedi. BAĞIŞLAR LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN Kurban bağışlarının lösemili çocuklara can olduğunu vurgulayan Özcan, “Yapacağınız kurban bağışlarınızla çocukların ücretsiz tedavileri, sağlık ve eğitim giderleri gibi durumları yıl boyunca karşılıyoruz. LÖSEV'e kayıtlı 45 bin hasta, Akdeniz Bölgesi'nde ise 2 bin 500'e yaklaşan hastası bulunuyor. Bağışçılar sayesinde onlara destek oluyoruz" diye konuştu. 
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, lösemili çocuklar ve onkoloji hastalarının tedavileri boyunca protein yönünden sağlıklı beslenebilmeleri için et ve et ürünleri dağıtımına yıl boyunca devam ettiklerini anlattı. Özcan, LÖSEV'in 2020 yılı hedefinin 65 bin kez et dağıtımı olduğunu söyledi.

haberimizvar.net- LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, LÖSEV'in lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin, protein ağırlıklı beslenmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. LÖSEV'in 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürdüğünü belirten Özcan, Antalya LÖSEV binası önünde, kayıtlı hastalara et ve et ürünlerini dağıttıklarını söyledi.

YIL BOYU YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Yüksek protein içerikli et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastaların zorlu tedavi sürecini daha kolay atlattıklarını aktaran Özcan, LÖSEV'e kayıtlı ve yüzde 90'ı asgari ücret altında geliri olan lösemi ve kanser hastalarının yalnızca Kurban Bayramı'nda değil, tüm yıl taze et ürünleri ile beslenebildiklerini anlattı. LÖSEV'in 2020 yılı hedefinin 65 bin kez et dağıtımı olduğunu söyleyen Özcan, “22 yaşındaki LÖSEV'in 14 yıldır düzenli olarak hasta ve ailelerine yapılan et ve et ürünleri yardımlarını bugün Antalya'da hayata geçiriyoruz. Şu an Türkiye'nin birçok ilinde birçok ailemize bu yardımlar iletiliyor. Vekaleten yapılan kurban bağışları nedeniyle yıl içerisinde bütün ailelere et ve et ürünleri sunma imkanı bulunuyor" dedi.

BAĞIŞLAR LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN

Kurban bağışlarının lösemili çocuklara can olduğunu vurgulayan Özcan, “Yapacağınız kurban bağışlarınızla çocukların ücretsiz tedavileri, sağlık ve eğitim giderleri gibi durumları yıl boyunca karşılıyoruz. LÖSEV'e kayıtlı 45 bin hasta, Akdeniz Bölgesi'nde ise 2 bin 500'e yaklaşan hastası bulunuyor. Bağışçılar sayesinde onlara destek oluyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.