Mahallede korkutan yangın

GÜNDEM 14.09.2021 - 10:45, Güncelleme: 14.09.2021 - 10:45
 

Mahallede korkutan yangın

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahibinin yaylada olması ve evde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

haberimizvar.net- Yangın dün saat 23.30 sıralarında, Yeniköy Mahallesi 69. Sokakta bulunan Mevlüt Özkaya'ya ait dubleks evde çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dubleks evin ikinci katını komple saran yangın, itfaiyenin uzun uğraşı sonucu kontrol altına alınırken, evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Mahalle halkı ise yangın söndürme çalışmalarını korku içinde izledi. Ev sahibinin yaylada olması ve evde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahibinin yaylada olması ve evde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

haberimizvar.net-  Yangın dün saat 23.30 sıralarında, Yeniköy Mahallesi 69. Sokakta bulunan Mevlüt Özkaya'ya ait dubleks evde çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dubleks evin ikinci katını komple saran yangın, itfaiyenin uzun uğraşı sonucu kontrol altına alınırken, evde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Mahalle halkı ise yangın söndürme çalışmalarını korku içinde izledi. Ev sahibinin yaylada olması ve evde kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.