Mahallelinin trafik kazası isyanı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 12:54, Güncelleme: 01.11.2023 - 12:54
 

Mahallelinin trafik kazası isyanı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bisiklet ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza; Kasaplar Mahallesi Kasaplar Mahallesi 8511 ve 8503 Sokak kesişiminde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Orhan Sucu’nun (16) kullandığı bisiklet, 8511 Sokak'ta seyir halindeki Arif Özden’in kullandığı 07 J 0017 plakalı ticari taksiye çarptı. Kazada, bisikletten fırlayarak ticari taksinin ön camına çarpan bisiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.    En azından ayna konulsun  Kazanın meydana geldiği yerde her gün kaza yaşandığını belirten mahalle sakinleri, bugüne kadar buraya tümsek veya hız kes yapılması için yaptıkları çağrının cevapsız kaldığını, birileri ölmeden en azından sürücülerin birbirlerini görmelerini sağlayacak bir ayna takılmasını istedi. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bisiklet ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza; Kasaplar Mahallesi Kasaplar Mahallesi 8511 ve 8503 Sokak kesişiminde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Orhan Sucu’nun (16) kullandığı bisiklet, 8511 Sokak'ta seyir halindeki Arif Özden’in kullandığı 07 J 0017 plakalı ticari taksiye çarptı. Kazada, bisikletten fırlayarak ticari taksinin ön camına çarpan bisiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
 

En azından ayna konulsun 
Kazanın meydana geldiği yerde her gün kaza yaşandığını belirten mahalle sakinleri, bugüne kadar buraya tümsek veya hız kes yapılması için yaptıkları çağrının cevapsız kaldığını, birileri ölmeden en azından sürücülerin birbirlerini görmelerini sağlayacak bir ayna takılmasını istedi. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.