Makamdan kovulduk iddiası

YEREL 30.08.2023 - 15:50, Güncelleme: 30.08.2023 - 16:18
 

Makamdan kovulduk iddiası

Genel Sağlık İş Sendikası ve Birleşik Kamu İş Antalya Şube temsilcileri, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’i ziyaret ettikleri esnada odadan kovuldukları ve hakaret edildiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Gazipaşa Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’in personellere adaletsiz davrandığı ve mobing uyguladığını ve görev yerine iadelerinin yapılmadığına dair şikâyetçi olmuştu. Bu konuyu görüşmek amacıyla Genel Sağlık İş Sendikası MYK üyesi Erman Açıkgöz, Birleşik Kamu İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Genel Sağlık İş Antalya İl temsilci Nurhamide Cirit, Genel Sağlık İş Gazipaşa İlçe Temsilcisi Aysun Ayabakan, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çelik’in, heyete hakaret ettiği ve makam odasından kovduğu iddia edildi. SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU Heyet adına yapılan açıklamada, “Adil Çelik, bizlere hakaret ederek devletin makam odasından kovmuş ve hakaretler yağdırmış ve heyetimizin üzerine yürümüştür. Hiç bir kanun başhekime sendikal hakları engelleme, üyelerimize mobing uygulama ve Devletin makam odasından kovma hakkını vermemektedir. Eski AKP’li belediye başkanı şimdiki Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik hakkında kanunları uygulamamasından dolayı suç duyurusunda bulunduk” ifadeleri kullanıldı. 
Genel Sağlık İş Sendikası ve Birleşik Kamu İş Antalya Şube temsilcileri, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’i ziyaret ettikleri esnada odadan kovuldukları ve hakaret edildiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Gazipaşa Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’in personellere adaletsiz davrandığı ve mobing uyguladığını ve görev yerine iadelerinin yapılmadığına dair şikâyetçi olmuştu. Bu konuyu görüşmek amacıyla Genel Sağlık İş Sendikası MYK üyesi Erman Açıkgöz, Birleşik Kamu İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, Genel Sağlık İş Antalya İl temsilci Nurhamide Cirit, Genel Sağlık İş Gazipaşa İlçe Temsilcisi Aysun Ayabakan, Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çelik’in, heyete hakaret ettiği ve makam odasından kovduğu iddia edildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Heyet adına yapılan açıklamada, “Adil Çelik, bizlere hakaret ederek devletin makam odasından kovmuş ve hakaretler yağdırmış ve heyetimizin üzerine yürümüştür. Hiç bir kanun başhekime sendikal hakları engelleme, üyelerimize mobing uygulama ve Devletin makam odasından kovma hakkını vermemektedir. Eski AKP’li belediye başkanı şimdiki Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik hakkında kanunları uygulamamasından dolayı suç duyurusunda bulunduk” ifadeleri kullanıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.