MANAVGAT Dev kaya düştü

GÜNDEM 03.02.2022 - 18:08, Güncelleme: 03.02.2022 - 18:08
 

MANAVGAT Dev kaya düştü

Manavgat Belediyesi şiddetli yağış nedeniyle oluşan heyelandan kapanan yolların açılması için çalışma yaptı.

 haberimizvar.net-Dün geceden itibaren etkili olan yoğun yağışlarda Manavgat'ın Güzelyalı, Saraçlı ve Karavca mahallelerinde bazı bölgelerde heyelan oluştu. Devrilen ağaçlar, düşen kayalar ve şarampollerde oluşan birikim, vatandaşların ulaşımını zorlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini heyelan bölgelerinde iş makineleriyle çalışma yaptı. Güzelyalı, Saraçlı ve Karavca mahallelerinde yol açma, şarampol temizleme, kanalları açma çalışmaları gerçekleştirildi.   Güzelyalı mahallesinde dağlık alandan yola taş düşmesi sonucu ulaşım aksadı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla yol trafiğe açıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ulaşımın aksamaması için belediye ekiplerinin 24 saat görevi başında olduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Yoğun yağış nedeniyle özellikle kırsal bölgelerimizde yollarda heyelanlar oluştu. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden heyelandan zarar gören yollarla şarampol ve yağmur suyu kanallarına sürekli müdahalede bulunuyor. Halkımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm çalışmaları titizlikle yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
Manavgat Belediyesi şiddetli yağış nedeniyle oluşan heyelandan kapanan yolların açılması için çalışma yaptı.

 haberimizvar.net-Dün geceden itibaren etkili olan yoğun yağışlarda Manavgat'ın Güzelyalı, Saraçlı ve Karavca mahallelerinde bazı bölgelerde heyelan oluştu. Devrilen ağaçlar, düşen kayalar ve şarampollerde oluşan birikim, vatandaşların ulaşımını zorlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini heyelan bölgelerinde iş makineleriyle çalışma yaptı. Güzelyalı, Saraçlı ve Karavca mahallelerinde yol açma, şarampol temizleme, kanalları açma çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Güzelyalı mahallesinde dağlık alandan yola taş düşmesi sonucu ulaşım aksadı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla yol trafiğe açıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ulaşımın aksamaması için belediye ekiplerinin 24 saat görevi başında olduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Yoğun yağış nedeniyle özellikle kırsal bölgelerimizde yollarda heyelanlar oluştu. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden heyelandan zarar gören yollarla şarampol ve yağmur suyu kanallarına sürekli müdahalede bulunuyor. Halkımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm çalışmaları titizlikle yürütmeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.