Manavgat Şelalesi'nde su seviyesi azaldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.08.2023 - 12:23, Güncelleme: 16.08.2023 - 12:23
 

Manavgat Şelalesi'nde su seviyesi azaldı

Antalya'da Manavgat Şelalesi'nden akan suyun azlığı ziyaretçileri şaşırttı.

haberimizvar.net- Manavgat Barajı'nda elektrik üretimi için su depolaması yapılması nedeniyle şelaleden akan suyun seviyesi azaldı. Her gün yüzlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği Manavgat Şelalesi'ndeki su seviyesinin azlığı turistleri şaşırttı. Suyun azalmasıyla şelale çevresinde bazı alanlarda kayalıklar görünür hale geldi. Tatilciler seyir alanlanlarında fotoğraf çekti.   
Antalya'da Manavgat Şelalesi'nden akan suyun azlığı ziyaretçileri şaşırttı.

haberimizvar.net-  Manavgat Barajı'nda elektrik üretimi için su depolaması yapılması nedeniyle şelaleden akan suyun seviyesi azaldı. Her gün yüzlerce yerli ve yabancı tatilcinin ziyaret ettiği Manavgat Şelalesi'ndeki su seviyesinin azlığı turistleri şaşırttı. Suyun azalmasıyla şelale çevresinde bazı alanlarda kayalıklar görünür hale geldi. Tatilciler seyir alanlanlarında fotoğraf çekti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.