Manavgat'ta 'İnsan Gibi' sahnelendi

KÜLTÜR 11.12.2019 - 14:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Manavgat'ta 'İnsan Gibi' sahnelendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde 'İnsan Gibi' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

haberimizvar.net-Manavgat Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında kent halkıyla buluşturduğu son tiyatro oyunu 'İnsan Gibi' oldu. Atatürk Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşan, Kenan Büyükarman'ın derlediği, Cüneyt Gürbüz'ün de yönetmenliğini yaptığı 'İnsan Gibi' tiyatro oyunu izleyiciden tam not aldı. Kadın hakları, özgürlük, adalet, empati gibi konuların mizahi bir dille sahnelendiği oyunda, tiyatrocuların oyun içerisinde seyirciyle diyalog kurması neşeli anlara sahne oldu. Oyunun sahnelenmesinin ardından Manavgatlı tiyatro severler, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Hakime Yılmaz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiğini belirterek, farklı tiyatro gruplarını Manavgat halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.  
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde 'İnsan Gibi' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

haberimizvar.net-Manavgat Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında kent halkıyla buluşturduğu son tiyatro oyunu 'İnsan Gibi' oldu. Atatürk Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşan, Kenan Büyükarman'ın derlediği, Cüneyt Gürbüz'ün de yönetmenliğini yaptığı 'İnsan Gibi' tiyatro oyunu izleyiciden tam not aldı. Kadın hakları, özgürlük, adalet, empati gibi konuların mizahi bir dille sahnelendiği oyunda, tiyatrocuların oyun içerisinde seyirciyle diyalog kurması neşeli anlara sahne oldu. Oyunun sahnelenmesinin ardından Manavgatlı tiyatro severler, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hakime Yılmaz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiğini belirterek, farklı tiyatro gruplarını Manavgat halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.