Markantalya, hijyen önlemleri ile açıldı

YEREL 11.05.2020 - 17:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Markantalya, hijyen önlemleri ile açıldı

TMSF bünyesinde bulunan Markantalya Alışveriş Merkezi, Covid-19 önlemleri kapsamında mağazalarının faaliyetlerine ara verdiği dönemi değerlendirerek birçok bakım onarım çalışmasına hız kesmeden devam etti. Ziyaretçilerine daha hijyenik ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunabilmek için bu süreci olumlu şekilde değerlendiren AVM Yönetimi bir çok bölümde renovasyon çalışması da gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-Otopark ve AVM içi yönlendirme sistemini yenileyen, aynı zamanda engelli erişimini de sağlayan Markantalya, bu sayede ziyaretçilerine daha keyifli ve erişebilir bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Yönlendirme sistemlerinin değiştirilmesinin yanı sıra tüm WC’lerini de yenileyen Markantalya, bebek bakım odalarının ve engelli tuvaletlerinin de sayısını artırdı. Yenilenen WC’ler sayesinde ziyaretçilerine daha hijyenik bir ortam hazırlamayı hedefleyen Markantalya, sensörlü kapı uygulamaları gibi teknolojileri de devreye sokarak temassız erişimi ön plana çıkardı. 11 Mayıs Pazartesi günü kontrollü sosyal hayatın başlaması ile birlikte faaliyetlerine yeniden başlayacak olan mağazalar olması nedeniyle Markantalya AVM yönetimi de alışveriş merkezi içerisinde bir dizi önlem aldı. Kontrollü sosyal hayat kapsamında yetkili makamlar tarafından yapılan tavsiye uygulamalarını hayata geçiren Markantalya AVM Yönetimi, ziyaretçilerin sosyal mesafe kurallarına uyabilmeleri için yer zeminleri görselleri hazırladı. AVM içerisine maskesiz ziyaretçi kabul etmeyecek olan AVM, aynı zamanda girişte ziyaretçilerin ateş ölçümlerini de yapacak. AVM içerisinde bir çok noktaya el dezenfektan üniteleri yerleştiren AVM yönetimi, kapı girişlerine koyduğu içeriğinde dezenfektan bulunduran antibakteriyel halı konumlandırdı. Temizlik personelleri dışında ayrıca dezenfekte ekibi de kuran Markantalya AVM Yönetimi, bu sayede ziyaretçilerine en üst düzeyde hijyenik ortam sağlamayı hedefliyor. Yürüyen merdiven el bantları, asansör butonları gibi ziyaretçilerin sık kullandığı ve dokunmak zorunda olduğu alanlar da periyodik temizliklerin dışında sürekli olarak dezenfekte ediliyor. “Alışveriş Merkezimiz içerisindeki hijyene evimiz kadar dikkat ediyoruz” diye konuşan Markantalya Yöneticileri, ziyaretçilerine güvenli ve hijyenik bir alışveriş deneyimini yaşatmak için çalışmalarını en üst seviyede tuttuklarını vurguladı. Alışveriş Merkezi’nin düzenli olarak hava filtrelerinin değiştirildiğine vurgu yapan yöneticiler, “Almış olduğumuz tedbirlerin çalışanlarımız ve misafirlerimiz tarafından tam uyumla hayata geçmesi için bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine de yoğun bir şekilde ağırlık veriyoruz. Misafirlerimizin temas edecekleri yürüyen merdiven bantları gibi tüm yüzeyler arttırılmış sıklıkta dezenfekte edilecek. Mevcut oturma gruplarını sosyal mesafe kuralları gereği kaldırdık. Almış olduğumuz tedbirlerin çalışanlarımız ve misafirlerimiz tarafından tam uyumla hayata geçmesi için bilgilendirme faaliyetlerine de yoğun bir şekilde ağırlık verdik” diye konuştular.
TMSF bünyesinde bulunan Markantalya Alışveriş Merkezi, Covid-19 önlemleri kapsamında mağazalarının faaliyetlerine ara verdiği dönemi değerlendirerek birçok bakım onarım çalışmasına hız kesmeden devam etti. Ziyaretçilerine daha hijyenik ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunabilmek için bu süreci olumlu şekilde değerlendiren AVM Yönetimi bir çok bölümde renovasyon çalışması da gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-Otopark ve AVM içi yönlendirme sistemini yenileyen, aynı zamanda engelli erişimini de sağlayan Markantalya, bu sayede ziyaretçilerine daha keyifli ve erişebilir bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Yönlendirme sistemlerinin değiştirilmesinin yanı sıra tüm WC’lerini de yenileyen Markantalya, bebek bakım odalarının ve engelli tuvaletlerinin de sayısını artırdı.

Yenilenen WC’ler sayesinde ziyaretçilerine daha hijyenik bir ortam hazırlamayı hedefleyen Markantalya, sensörlü kapı uygulamaları gibi teknolojileri de devreye sokarak temassız erişimi ön plana çıkardı.

11 Mayıs Pazartesi günü kontrollü sosyal hayatın başlaması ile birlikte faaliyetlerine yeniden başlayacak olan mağazalar olması nedeniyle Markantalya AVM yönetimi de alışveriş merkezi içerisinde bir dizi önlem aldı. Kontrollü sosyal hayat kapsamında yetkili makamlar tarafından yapılan tavsiye uygulamalarını hayata geçiren Markantalya AVM Yönetimi, ziyaretçilerin sosyal mesafe kurallarına uyabilmeleri için yer zeminleri görselleri hazırladı. AVM içerisine maskesiz ziyaretçi kabul etmeyecek olan AVM, aynı zamanda girişte ziyaretçilerin ateş ölçümlerini de yapacak.

AVM içerisinde bir çok noktaya el dezenfektan üniteleri yerleştiren AVM yönetimi, kapı girişlerine koyduğu içeriğinde dezenfektan bulunduran antibakteriyel halı konumlandırdı. Temizlik personelleri dışında ayrıca dezenfekte ekibi de kuran Markantalya AVM Yönetimi, bu sayede ziyaretçilerine en üst düzeyde hijyenik ortam sağlamayı hedefliyor.

Yürüyen merdiven el bantları, asansör butonları gibi ziyaretçilerin sık kullandığı ve dokunmak zorunda olduğu alanlar da periyodik temizliklerin dışında sürekli olarak dezenfekte ediliyor. “Alışveriş Merkezimiz içerisindeki hijyene evimiz kadar dikkat ediyoruz” diye konuşan Markantalya Yöneticileri, ziyaretçilerine güvenli ve hijyenik bir alışveriş deneyimini yaşatmak için çalışmalarını en üst seviyede tuttuklarını vurguladı.

Alışveriş Merkezi’nin düzenli olarak hava filtrelerinin değiştirildiğine vurgu yapan yöneticiler, “Almış olduğumuz tedbirlerin çalışanlarımız ve misafirlerimiz tarafından tam uyumla hayata geçmesi için bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine de yoğun bir şekilde ağırlık veriyoruz. Misafirlerimizin temas edecekleri yürüyen merdiven bantları gibi tüm yüzeyler arttırılmış sıklıkta dezenfekte edilecek. Mevcut oturma gruplarını sosyal mesafe kuralları gereği kaldırdık. Almış olduğumuz tedbirlerin çalışanlarımız ve misafirlerimiz tarafından tam uyumla hayata geçmesi için bilgilendirme faaliyetlerine de yoğun bir şekilde ağırlık verdik” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.