Mehmet Akif Ordu sessizliği bozdu

GÜNDEM 24.10.2021 - 11:12, Güncelleme: 24.10.2021 - 11:12
 

Mehmet Akif Ordu sessizliği bozdu

AKP Aksu Eski İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu sessizliği bozdu sosyal medya üzerinden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e seslendi.

haberimizvar.net- AKP  Aksu Eski İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu Halil Şahin'in bir gazete üzerinden kendisini ve Arkadaşlarını isim vermeden eleştirmesi üzerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Mehmet Akif Ordu , Sayın Halil Şahin Abi... diyerek başladığı sözleri şu şekilde ; Sayın Halil Şahin abi... 18 Temmuz 2018 tarihinde Aksu Olay Face tv’ye verdiğiniz ve bazı toplantılarda ismimi telafuz etmeden geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapmışlar diyerek,şahsımı kastettiğiniz apaçık ortada olarak beni ve arkadaşlarımı hedef alan bazı söylem ve açıklamalarda bulunmuşsunuz....Bunu buradan yazmak istemezdim,fakat kamuoyu ile paylaştığınız için kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma gereksinimi duydum.. Bu davaya Aksu da belde başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş bir insan olarak daima büyüklerime karşı saygı ve nezaketi hiçbir zaman elden bırakmadım;size kim ne anlatıyor bilmiyorum...İlçe başkanlığı kurulurken yapabilecek 2 kişiden birisi bendim ve hiç tereddütsüz size daha uygun olduğunu söyledim,buna o zaman ki Samani il başkanımız da şahittir.4 belde başkanı olarak sizin ilçe başkanı olmanız için imza verdik...Siyaset yapmak zor iştir bunu en iyi bilenlerden birisi sensindir...2009 yerel seçimini kaybettikten sonra o teşkilata ertesi günü gelip hesap yapan iki kişiydik...2014 seçimlerinde bazı fikir ayrılıklarında olduğumuz için aday olmak için büyüklerimden izin isteyerek aday oldum nasip olmadı size nasip oldu o süreçte bazı kişilerin ayak oyunları oynadığını bildiğim halde ve şahsımı rencide edecek hareketlerde bulunmalarına rağmen seçim gününe kadar siz ve partimin yanında yer alacağımı fakat 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra siyaset yapmayı düşünmediğimi, vekil, il başkanı ve büyükşehir başkanının olduğu ortamda söyledim...Bugüne kadar tarafıma yapılan 2014 seçim Arefesin de dahil siyasi teklifleri kabul etmedim...Siyaseti hiçbir zaman kin nefret ve öfke ile yapmadım...Zaman zaman Aksu’yu ilgilendiren konularda buluşup konuştuğumuz doğrudur... Röportajınızın son bölümünde 3-5 kişi demişsiniz ya onlar benim yol yürüdüğüm arkadaşlarım, yolda bulup değiştiklerim değil Halil abi... Sağlıcakla kal...
AKP Aksu Eski İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu sessizliği bozdu sosyal medya üzerinden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e seslendi.

haberimizvar.net- AKP  Aksu Eski İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu Halil Şahin'in bir gazete üzerinden kendisini ve Arkadaşlarını isim vermeden eleştirmesi üzerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Mehmet Akif Ordu , Sayın Halil Şahin Abi... diyerek başladığı sözleri şu şekilde ;

Sayın Halil Şahin abi...

18 Temmuz 2018 tarihinde Aksu Olay Face tv’ye verdiğiniz ve bazı toplantılarda ismimi telafuz etmeden geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapmışlar diyerek,şahsımı kastettiğiniz apaçık ortada olarak beni ve arkadaşlarımı hedef alan bazı söylem ve açıklamalarda bulunmuşsunuz....Bunu buradan yazmak istemezdim,fakat kamuoyu ile paylaştığınız için kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma gereksinimi duydum..
Bu davaya Aksu da belde başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş bir insan olarak daima büyüklerime karşı saygı ve nezaketi hiçbir zaman elden bırakmadım;size kim ne anlatıyor bilmiyorum...İlçe başkanlığı kurulurken yapabilecek 2 kişiden birisi bendim ve hiç tereddütsüz size daha uygun olduğunu söyledim,buna o zaman ki Samani il başkanımız da şahittir.4 belde başkanı olarak sizin ilçe başkanı olmanız için imza verdik...Siyaset yapmak zor iştir bunu en iyi bilenlerden birisi sensindir...2009 yerel seçimini kaybettikten sonra o teşkilata ertesi günü gelip hesap yapan iki kişiydik...2014 seçimlerinde bazı fikir ayrılıklarında olduğumuz için aday olmak için büyüklerimden izin isteyerek aday oldum nasip olmadı size nasip oldu o süreçte bazı kişilerin ayak oyunları oynadığını bildiğim halde ve şahsımı rencide edecek hareketlerde bulunmalarına rağmen seçim gününe kadar siz ve partimin yanında yer alacağımı fakat 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra siyaset yapmayı düşünmediğimi, vekil, il başkanı ve büyükşehir başkanının olduğu ortamda söyledim...Bugüne kadar tarafıma yapılan 2014 seçim Arefesin de dahil siyasi teklifleri kabul etmedim...Siyaseti hiçbir zaman kin nefret ve öfke ile yapmadım...Zaman zaman Aksu’yu ilgilendiren konularda buluşup konuştuğumuz doğrudur...
Röportajınızın son bölümünde 3-5 kişi demişsiniz ya onlar benim yol yürüdüğüm arkadaşlarım, yolda bulup değiştiklerim değil Halil abi...
Sağlıcakla kal...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.