Memleket Partisi kongre yolunda

GÜNDEM 18.08.2021 - 14:50, Güncelleme: 18.08.2021 - 14:50
 

Memleket Partisi kongre yolunda

Memleket Partisi Antalya Olağan İl Kongresi Pazar günü AKM’de yapılacak.

haberimizvar.net- Muharrem İnce’nin genel başkanlığında yeni kurulan Memleket Partisi olağan kongrelerini tamamlayarak seçim hazırlığı yapıyor. Turizmci Hüseyin Baraner’in il başkanı olarak görevlendirildiği Memleket Partisi Antalya il örgütü de bu takvim gereği Pazar günü olağan kongresini gerçekleştirecek. Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda başlayacak olan kongreyle İl Başkanı Baraner üyelerden de vize almış olacak.   BARANER KONGREYE DAVET ETTİ  Sosyal medya hesabından kongreye davet eden Baraner, “Amerikancı, Avrupacı, Rusçu, Çinci, Arapçı değiliz. Biz Türkiyeci, Atatürkçü ve çağdaş uygarlıktan yana cumhuriyetçi ve demokrat Memleket Partiliyiz. Tek yol Memleket” ifadelerini kullandı. 
Memleket Partisi Antalya Olağan İl Kongresi Pazar günü AKM’de yapılacak.

haberimizvar.net- Muharrem İnce’nin genel başkanlığında yeni kurulan Memleket Partisi olağan kongrelerini tamamlayarak seçim hazırlığı yapıyor. Turizmci Hüseyin Baraner’in il başkanı olarak görevlendirildiği Memleket Partisi Antalya il örgütü de bu takvim gereği Pazar günü olağan kongresini gerçekleştirecek. Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda başlayacak olan kongreyle İl Başkanı Baraner üyelerden de vize almış olacak. 

 BARANER KONGREYE DAVET ETTİ

 Sosyal medya hesabından kongreye davet eden Baraner, “Amerikancı, Avrupacı, Rusçu, Çinci, Arapçı değiliz. Biz Türkiyeci, Atatürkçü ve çağdaş uygarlıktan yana cumhuriyetçi ve demokrat Memleket Partiliyiz. Tek yol Memleket” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.