Meslektaşlarından şikayetçi oldu

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.09.2023 - 11:17, Güncelleme: 13.09.2023 - 11:17
 

Meslektaşlarından şikayetçi oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde taksici Mehmet Yılmaz, Antalya'ya müşteri götürdüğü sırada meslektaşları tarafından tehdit edilip, aracına zarar verildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Olay, 25 Ağustos Cuma günü taksici Mehmet Yılmaz'ın Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'nden Antalya'daki bir alışveriş merkezine müşteri götürdüğü esnada yaşandı. AVM'ye bıraktığı müşterilerini beklediği esnada aracının önüne gelen bir taksici, Mehmet Yılmaz'a bu noktada duramayacağını söyleyip, diğer taksicilere de haber verdi. Bölgeye gelen bir grup taksici, iddiaya göre Mehmet Yılmaz'ı tehdit edip, müşterisi içindeyken aracına zarar verdi. Olayla ilgili savcılığa başvuran Mehmet Yılmaz, bu tür olayların önlenmesi için yetkililerden destek talep etti. Mehmet Yılmaz, "Misafirimi Alanya'dan getirdiğimi ve geri götüreceğimi söyledim. Ancak bir kişi, 'Buradaki taksi durağına söylediniz mi?' diye sordu ve tartışma başladı. Ardından 10- 15 kişi araca saldırdı, kapıları zorladılar ve aracın arka tarafını parçaladılar. Beni zorla indirmeye çalıştılar" dedi. Bu tür olaylardan utanç duyduğunu vurgulayan Yılmaz, taksicilerin müşterilerini aldıkları yere güvenle götürmeleri gerektiğini kaydetti. Yılmaz yaşadığı olayın bir kısmını ise cep telefonunun kamerasıyla kaydettiğini, görüntülerde taksicilerin kendisinin önünü kesmesinin yer aldığını anlattı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde taksici Mehmet Yılmaz, Antalya'ya müşteri götürdüğü sırada meslektaşları tarafından tehdit edilip, aracına zarar verildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Olay, 25 Ağustos Cuma günü taksici Mehmet Yılmaz'ın Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'nden Antalya'daki bir alışveriş merkezine müşteri götürdüğü esnada yaşandı. AVM'ye bıraktığı müşterilerini beklediği esnada aracının önüne gelen bir taksici, Mehmet Yılmaz'a bu noktada duramayacağını söyleyip, diğer taksicilere de haber verdi. Bölgeye gelen bir grup taksici, iddiaya göre Mehmet Yılmaz'ı tehdit edip, müşterisi içindeyken aracına zarar verdi. Olayla ilgili savcılığa başvuran Mehmet Yılmaz, bu tür olayların önlenmesi için yetkililerden destek talep etti.

Mehmet Yılmaz, "Misafirimi Alanya'dan getirdiğimi ve geri götüreceğimi söyledim. Ancak bir kişi, 'Buradaki taksi durağına söylediniz mi?' diye sordu ve tartışma başladı. Ardından 10- 15 kişi araca saldırdı, kapıları zorladılar ve aracın arka tarafını parçaladılar. Beni zorla indirmeye çalıştılar" dedi.

Bu tür olaylardan utanç duyduğunu vurgulayan Yılmaz, taksicilerin müşterilerini aldıkları yere güvenle götürmeleri gerektiğini kaydetti. Yılmaz yaşadığı olayın bir kısmını ise cep telefonunun kamerasıyla kaydettiğini, görüntülerde taksicilerin kendisinin önünü kesmesinin yer aldığını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.