Millet İttifakı esnafı ziyaret etti

GÜNDEM 07.04.2023 - 14:17, Güncelleme: 07.04.2023 - 14:17
 

Millet İttifakı esnafı ziyaret etti

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için iktidar çalışmalarını hızlandıran 6’lı masanın Manavgat İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Sanayi Sitesi’nde ticari faaliyette bulunan esnaflarla bir araya geldi

 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimleri nedeniyle sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Millet İttifakı’nın ilçe başkanları, son olarak Manavgat Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Toplumun bütün kesimleriyle hemen hemen her gün bir araya gelen Millet İttifakı’nın ilçe başkanları olan  Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Demokrat Parti Manavgat İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, DEVA Partisi Manavgat İlçe Başkanı Dilaver Akpolat sanayi esnafının sorunlarını dinledi. İlçe başkanlarının ziyaretine ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Antalya Milletvekili Aday Adayları da eşlik etti. Sanayi esnafı, Millet İttifakı üyelerini büyük bir samimiyetle ve coşkuyla karşıladı. İlçe başkanları, esnaf ve çalışanların sorunlarını dinledi, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirecekleri çözüm önerilerini aktardı. Sanayi esnafı ise, artan maliyetler karşısında direnemeyecek hale geldiklerini, sanayi sektörünün çökme noktasına geldiğini, vergi yükü altında ezildiklerini ve mevcut iktidarın hiçbir sorunu çözemez hale geldiğini belirterek Millet İttifakı’na tam destek vereceklerini bildirdi. CHP’Lİ BAŞAR; ESNAFIN GÖZÜNDE IŞILTI KALMADI Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, enflasyonun toplumun üstüne bir karabasan gibi çöktüğünü belirterek halkın, mevcut iktidarın ekonomik politikalarına dayanacak bir dakikasının bile kalmadığını söyledi. Başkan Başar, “Millet İttifakı paydaşları olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu daha aydınlık ve daha yaşanılabilir bir Türkiye’de yaşamak için göreve getirmeyi hedefliyoruz. Mevcut siyasi iktidarın ne ülkeyi yönetmek nede toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak gibi bir derdi yok. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Bu yağma ve saltanat düzeni sayılı günler sonra bitecek, milletimiz hakkının ve emeğinin karşılığını fazlasıyla alacak. Sizin yandaşlarınızın gözünde ışıltı olabilir ama ülke insanının gözünde çaresizlik, umutsuzluk ve geçim derdi var. Milletimiz gibi bizler de umut dolu yarınlar için gün sayıyoruz. Millet İttifakı’nın adayı Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’ncü Cumhurbaşkanı olacak. ‘Geliyor Gelmekte Olan’ dedi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler için iktidar çalışmalarını hızlandıran 6’lı masanın Manavgat İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Sanayi Sitesi’nde ticari faaliyette bulunan esnaflarla bir araya geldi

 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimleri nedeniyle sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Millet İttifakı’nın ilçe başkanları, son olarak Manavgat Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Toplumun bütün kesimleriyle hemen hemen her gün bir araya gelen Millet İttifakı’nın ilçe başkanları olan 

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Demokrat Parti Manavgat İlçe Başkanı Aylin Tezcan Çelik, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İlhami Demiral, DEVA Partisi Manavgat İlçe Başkanı Dilaver Akpolat sanayi esnafının sorunlarını dinledi. İlçe başkanlarının ziyaretine ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Antalya Milletvekili Aday Adayları da eşlik etti. Sanayi esnafı, Millet İttifakı üyelerini büyük bir samimiyetle ve coşkuyla karşıladı. İlçe başkanları, esnaf ve çalışanların sorunlarını dinledi, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte hayata geçirecekleri çözüm önerilerini aktardı. Sanayi esnafı ise, artan maliyetler karşısında direnemeyecek hale geldiklerini, sanayi sektörünün çökme noktasına geldiğini, vergi yükü altında ezildiklerini ve mevcut iktidarın hiçbir sorunu çözemez hale geldiğini belirterek Millet İttifakı’na tam destek vereceklerini bildirdi.

CHP’Lİ BAŞAR; ESNAFIN GÖZÜNDE IŞILTI KALMADI
Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, enflasyonun toplumun üstüne bir karabasan gibi çöktüğünü belirterek halkın, mevcut iktidarın ekonomik politikalarına dayanacak bir dakikasının bile kalmadığını söyledi. Başkan Başar, “Millet İttifakı paydaşları olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu daha aydınlık ve daha yaşanılabilir bir Türkiye’de yaşamak için göreve getirmeyi hedefliyoruz. Mevcut siyasi iktidarın ne ülkeyi yönetmek nede toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılamak gibi bir derdi yok. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Bu yağma ve saltanat düzeni sayılı günler sonra bitecek, milletimiz hakkının ve emeğinin karşılığını fazlasıyla alacak. Sizin yandaşlarınızın gözünde ışıltı olabilir ama ülke insanının gözünde çaresizlik, umutsuzluk ve geçim derdi var. Milletimiz gibi bizler de umut dolu yarınlar için gün sayıyoruz. Millet İttifakı’nın adayı Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’ncü Cumhurbaşkanı olacak. ‘Geliyor Gelmekte Olan’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.