Milli Takım’da vaka sayısı 16’ya yükseldi

SPOR 04.04.2021 - 15:24, Güncelleme: 04.04.2021 - 15:24
 

Milli Takım’da vaka sayısı 16’ya yükseldi

2022 Dünya Kupası Eleme maçlarına çok iyi bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı’nda korona virüse yakalanan futbolcu sayısı artıyor. Son olarak Hollanda'da Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Böylece isimleri açıklanmayan futbolcularla birlikte takım içerisindeki pozitif sayısı 16'e yükseldi.

haberimizvar.net- Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Orkun Kökçü; "Koronavirüs testim pozitif çıktı. Umarım en kısa zamanda iyileşip sahalara döneceğim." ifadelerini kullandı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde ligde gösterdiği başarılı performans üzerine Hollanda Ligi'nde 21 yaş altı oyuncular arasında "ayın futbolcusu" seçilmişti. SAYI 16’YA YÜKSELDİ CNN Türk’ün haberine göre, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Kenan Karaman, Merih Demiral, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve İstanbul’da bulunan Çağlar Söyüncü’nün ardından Orkun Kökçü de virüse yakalandı. Böylece isimleri açıklanmayan futbolcularla birlikte takım içerisindeki pozitif sayısı 16'e yükseldi. Avrupa kulüplerinde forma giyen milli futbolcuların isimleri açıklanırken, Süper Lig ekiplerinde oynayan oyuncular ise açıklanmadı. Ancak Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray milli takım arasının bitmesinin ardından takımlarında Covid-19 vakalarının olduğunu duyurmuştu. Milli futbolcular arasında artan vakalara neden olarak ise ilk gün yapılan testlerin ardından takımın sonuçları beklemeden bir araya gelmesi olarak gösteriliyor. 28 KİŞİLİK KADRO AÇIKLANMIŞTI Milli takımın 24 Mart'ta Hollanda, 27 Mart'ta Norveç ve 30 Mart'ta Letonya ile oynadığı maçlar için aday kadroda şu oyuncular yer almıştı: KALECİ: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan. SAVUNMA: Zeki Çelik, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Caner Erkin ORTA SAHA: Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Emre Kılınç, Yusuf Yazıcı, Halil Akbunar, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç HÜCUM: Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Cenk Tosun.  
2022 Dünya Kupası Eleme maçlarına çok iyi bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı’nda korona virüse yakalanan futbolcu sayısı artıyor. Son olarak Hollanda'da Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Böylece isimleri açıklanmayan futbolcularla birlikte takım içerisindeki pozitif sayısı 16'e yükseldi.

haberimizvar.net- Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Orkun Kökçü; " Koronavirüs testim pozitif çıktı. Umarım en kısa zamanda iyileşip sahalara döneceğim." ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz günlerde ligde gösterdiği başarılı performans üzerine Hollanda Ligi'nde 21 yaş altı oyuncular arasında "ayın futbolcusu" seçilmişti.

SAYI 16’YA YÜKSELDİ

CNN Türk’ün haberine göre, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Kenan Karaman, Merih Demiral, Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve İstanbul’da bulunan Çağlar Söyüncü’nün ardından Orkun Kökçü de virüse yakalandı. Böylece isimleri açıklanmayan futbolcularla birlikte takım içerisindeki pozitif sayısı 16'e yükseldi.

Avrupa kulüplerinde forma giyen milli futbolcuların isimleri açıklanırken, Süper Lig ekiplerinde oynayan oyuncular ise açıklanmadı. Ancak Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray milli takım arasının bitmesinin ardından takımlarında Covid-19 vakalarının olduğunu duyurmuştu.

Milli futbolcular arasında artan vakalara neden olarak ise ilk gün yapılan testlerin ardından takımın sonuçları beklemeden bir araya gelmesi olarak gösteriliyor.

28 KİŞİLİK KADRO AÇIKLANMIŞTI

Milli takımın 24 Mart'ta Hollanda, 27 Mart'ta Norveç ve 30 Mart'ta Letonya ile oynadığı maçlar için aday kadroda şu oyuncular yer almıştı:

KALECİ: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan.

SAVUNMA: Zeki Çelik, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Caner Erkin

ORTA SAHA: Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Emre Kılınç, Yusuf Yazıcı, Halil Akbunar, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç

HÜCUM: Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Cenk Tosun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.