Milliler Belarus'u 1-0 yendi

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2023 - 10:33, Güncelleme: 25.10.2023 - 10:33
 

Milliler Belarus'u 1-0 yendi

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ikinci maçında Belarus'u 1-0 yendi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada, ay-yıldızlıların tek golünü Mustafa Hekimoğlu 90+4. dakikada attı. Gruptaki diğer maçta İskoçya, Kazakistan'ı 2-0 mağlup etti. Gruptaki ilk maçında Kazakistan ile 0-0 berabere kalan 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, son maçını ise 27 Ekim'de İskoçya ile yapacak.
17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ikinci maçında Belarus'u 1-0 yendi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada, ay-yıldızlıların tek golünü Mustafa Hekimoğlu 90+4. dakikada attı.

Gruptaki diğer maçta İskoçya, Kazakistan'ı 2-0 mağlup etti.

Gruptaki ilk maçında Kazakistan ile 0-0 berabere kalan 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, son maçını ise 27 Ekim'de İskoçya ile yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.