Minik Eymen ölümden döndü

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2024 - 14:35, Güncelleme: 02.04.2024 - 14:39
 

Minik Eymen ölümden döndü

Kepez'de su içmek için okul bahçesindeki hayratın üzerine çıkan 7 yaşındaki Eymen Çiçek, mermer bloğun çökmesi sonucu 1,5 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralandı.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki Şerife Tufan İlkokulu'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, okulun karşısında akrabalarının işyerinde bulunan Atiye - Hasan Çiçek çiftinin 7 yaşındaki çocukları Eymen, annesine eğitim gördüğü okulun bahçesindeki hayrattan su içmek istediğini söyledi. Arkadaşlarıyla birlikte okul bahçesine giren Eymen, çeşmeden su içtikten sonra hayratın üzerine çıktı. Bu sırada üst kısımdaki mermer blok bir anda çöktü. Diğer çocuklar kaçarak olayı yara almadan atlatırken, minik Eymen yaklaşık 1,5 metre yükseklikten düşüp, mermer ve beton parçaların altında kaldı. Diğer çocukların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen anne Atiye Çiçek, çocuğunu kanlar içerisinde görünce büyük bir şok yaşadı. Sol bacak kaval kemiği kırılan, kafa ve vücudunun çeşitli noktalarında kesiler oluşan küçük Eymen, Kepez Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.      “İÇ KANAMADAN ŞÜPHELENİYORLAR”  Olayın halen şokunu atlatamayan anne Atiye Çiçek, şunları söyledi:  “Okul normalde kapalı ama her zaman kapıları açık. Su içmek ve bisiklet sürmek için okula gitmek istemişti. Ben de izin verdim. Fayanslar kırılmış, devrilmiş çocuğumun üzerine. Çocuğumun ayağı kırık, iç kanamadan şüpheleniyorlar. Kulağının arkasında 15 dikiş var. Ölümle burun buruna gelmiş. Ameliyata girecek. Daha 7 yaşında, bünyesi nasıl kaldıracak”.
Kepez'de su içmek için okul bahçesindeki hayratın üzerine çıkan 7 yaşındaki Eymen Çiçek, mermer bloğun çökmesi sonucu 1,5 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralandı.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki Şerife Tufan İlkokulu'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, okulun karşısında akrabalarının işyerinde bulunan Atiye - Hasan Çiçek çiftinin 7 yaşındaki çocukları Eymen, annesine eğitim gördüğü okulun bahçesindeki hayrattan su içmek istediğini söyledi. Arkadaşlarıyla birlikte okul bahçesine giren Eymen, çeşmeden su içtikten sonra hayratın üzerine çıktı. Bu sırada üst kısımdaki mermer blok bir anda çöktü.

Diğer çocuklar kaçarak olayı yara almadan atlatırken, minik Eymen yaklaşık 1,5 metre yükseklikten düşüp, mermer ve beton parçaların altında kaldı. Diğer çocukların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen anne Atiye Çiçek, çocuğunu kanlar içerisinde görünce büyük bir şok yaşadı. Sol bacak kaval kemiği kırılan, kafa ve vücudunun çeşitli noktalarında kesiler oluşan küçük Eymen, Kepez Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 
   
“İÇ KANAMADAN ŞÜPHELENİYORLAR” 

Olayın halen şokunu atlatamayan anne Atiye Çiçek, şunları söyledi: 
“Okul normalde kapalı ama her zaman kapıları açık. Su içmek ve bisiklet sürmek için okula gitmek istemişti. Ben de izin verdim. Fayanslar kırılmış, devrilmiş çocuğumun üzerine. Çocuğumun ayağı kırık, iç kanamadan şüpheleniyorlar. Kulağının arkasında 15 dikiş var. Ölümle burun buruna gelmiş. Ameliyata girecek. Daha 7 yaşında, bünyesi nasıl kaldıracak”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.