Motorine dev zam

EKONOMİ 20.01.2024 - 11:21, Güncelleme: 20.01.2024 - 11:25
 

Motorine dev zam

Döviz kurundaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Motorine gece yarısı zam geldi.

haberimizvar.net- Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile vergilere yapılan artışlar  benzin ile motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. 18 Ocak LGP'ye ortalama 40 kuruş zam geldi. Yeni zamlarla LPG'nin litresi İstanbul Avrupa yakasında 20.28 lira, Ankara'da 20.15 lira, İzmir'de 20 lira oldu.
Döviz kurundaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Motorine gece yarısı zam geldi.

haberimizvar.net- Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile vergilere yapılan artışlar  benzin ile motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor.

18 Ocak LGP'ye ortalama 40 kuruş zam " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> zam geldi.

Yeni zamlarla LPG'nin litresi İstanbul Avrupa yakasında 20.28 lira, Ankara'da 20.15 lira, İzmir'de 20 lira oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.