Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı

YEREL 30.03.2021 - 10:07, Güncelleme: 30.03.2021 - 10:07
 

Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

haberimizvar.net- Kaza, dün akşam saatlerinde Kınık Mahallesi merkezinde meydana geldi. İsmail Ö. (22) yönetimindeki 07 FU 639 plakalı otomobil, ana yoldan yan yola dönmek istedi. Bu sırada arkadan gelen Suriye uyruklu A.H.'nin (19) kullandığı 07 MB 2611 plakalı motosiklet, otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, A.H. ile arkasında yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu H.Y. (22) adlı kadın yere savruldu. Yaralanan A.H. ve H.Y.'ye ilk müdahale çevredekiler, ardından da olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapıldı. Yaralılar ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Kaş Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da anbean yansıdı. Görüntülerde otomobil dönüş yapmak istediği sırada arkadan gelen motosikletin çarpması ve üzerindeki iki kişinin yola savrulması yer aldı.  
Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

haberimizvar.net- Kaza, dün akşam saatlerinde Kınık Mahallesi merkezinde meydana geldi. İsmail Ö. (22) yönetimindeki 07 FU 639 plakalı otomobil, ana yoldan yan yola dönmek istedi. Bu sırada arkadan gelen Suriye uyruklu A.H.'nin (19) kullandığı 07 MB 2611 plakalı motosiklet, otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken, A.H. ile arkasında yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu H.Y. (22) adlı kadın yere savruldu. Yaralanan A.H. ve H.Y.'ye ilk müdahale çevredekiler, ardından da olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapıldı. Yaralılar ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Kaş Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da anbean yansıdı. Görüntülerde otomobil dönüş yapmak istediği sırada arkadan gelen motosikletin çarpması ve üzerindeki iki kişinin yola savrulması yer aldı.

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE OTOMOBILLE MOTOSIKLETIN CARPISTIGI KAZADA SURIYELI 2 KISI YARALANDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE OTOMOBILLE MOTOSIKLETIN CARPISTIGI KAZADA SURIYELI 2 KISI YARALANDI.(FOTO:KAS-DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.