Muratpaşa Dergi'yi tanıttı

GÜNDEM 07.04.2022 - 11:13, Güncelleme: 07.04.2022 - 11:13
 

Muratpaşa Dergi'yi tanıttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Recep Mutaf, ilçe örgütünün çıkardığı dergiyi takdim etti

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Recep Mutaf, Güvenlik İş Sendikası olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Mutaf, ziyarette CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nün yayın organı 'Muratpaşa' dergisi Kılıçdaroğlu'na takdim etti. Mutaf, ziyaretle ilgili, "CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretimizde kendisine İlçe Örgütü olarak hazırladığımız bültenimizin 3. sayısını takdim ettim. Genel Başkanımızın tüm Muratpaşa Örgütümüze selamları var" dedi.  SORUNLARI ANLATTI  Mutaf, sendika ziyaretiyle ilgili olarak ise, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Sendika Yönetim Kurulumuz ve Bölge Başkanlarımızla birlikte ziyaret ederek özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın sorunları ile ilgili görüşme gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ilgisi ve duyarlılığından dolayı şahsım, sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim" paylaşımında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Recep Mutaf, ilçe örgütünün çıkardığı dergiyi takdim etti

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Recep Mutaf, Güvenlik İş Sendikası olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Mutaf, ziyarette CHP Muratpaşa İlçe Örgütü'nün yayın organı 'Muratpaşa' dergisi Kılıçdaroğlu'na takdim etti. Mutaf, ziyaretle ilgili, "CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretimizde kendisine İlçe Örgütü olarak hazırladığımız bültenimizin 3. sayısını takdim ettim. Genel Başkanımızın tüm Muratpaşa Örgütümüze selamları var" dedi. 

SORUNLARI ANLATTI 
Mutaf, sendika ziyaretiyle ilgili olarak ise, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Sendika Yönetim Kurulumuz ve Bölge Başkanlarımızla birlikte ziyaret ederek özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın sorunları ile ilgili görüşme gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ilgisi ve duyarlılığından dolayı şahsım, sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ederim" paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.