Müteahhitlerde yeni başkan İltemir oldu

GÜNDEM 03.08.2022 - 10:37, Güncelleme: 03.08.2022 - 10:37
 

Müteahhitlerde yeni başkan İltemir oldu

Atılgan Sert’in istifasıyla boşalan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Başkan Yardımcısı İsmail İltemir seçildi.

haberimizvar.net- Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert‘in istifasıyla boşalan yönetim kurulunda yeni başkanı belirlemek için seçim yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanlığı’na İsmail İltemir’i seçti. İsmail İltemir, daha önceki yönetimde Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.   Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İsmail İltemir, kendilerini bu görev layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İltemir, “Derneğin kuruluşundan bu güne emeği geçen tüm yönetim kurulu başkanları ve üyelerine teşekkürü borç biliyoruz. Sektörümüzün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm aranan konularda fikir ve tecrübelerin paylaşılacağı bir yer olacağı, derneğimizin kapısı herkese açıktır. Geçmiş yönetimlerin yaptıkları çalışmaların üzerinde çok daha farklı ve yeni projeler ile Antalya İnşaat Müteahhitler Derneğini sektör de adını duyurmaya, varlığını, sürdürmeye devam edecektir” dedi. GENÇ VE DİNAMİK İSİMLER Sektörün sorunlarının hızlı ve çabuk çözülebilmesi ve beklentilerin karşılanması için çalışacaklarını belirten İsmail İltemir açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tecrübelerimizin ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaret ile daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan ve bilgi istenileceği çalışmalar yürüteceğimizden, kimsenin kuşkusu olmasın. Oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizin hepsi, ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden genç dinamik isimlerden oluşmaktadır. Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile Antalya’da çok ses getirecek, dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim.” diye konuştu.  ANTALYA İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Dernet yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Başkan İsmail İltemir, Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Başkan Yardımcısı Turan Hacıarifoğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Çeliktürk, Muhasip Üye Selçuk Üzüm, Mali Sekreter Bilal Orhan, Mali Sekreter Mehmet Kurtay, Teşkilatlanma Ve Medya SekreteriAkın Kurt, Asil Üye Emre Öztürk, Asil Üye İbrahim Eciş, Asil Üye Esme Yıldırım Üzüm  
Atılgan Sert’in istifasıyla boşalan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Başkan Yardımcısı İsmail İltemir seçildi.

haberimizvar.net- Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert‘in istifasıyla boşalan yönetim kurulunda yeni başkanı belirlemek için seçim yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri Dernek Başkanlığı’na İsmail İltemir’i seçti. İsmail İltemir, daha önceki yönetimde Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.  

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İsmail İltemir, kendilerini bu görev layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İltemir, “Derneğin kuruluşundan bu güne emeği geçen tüm yönetim kurulu başkanları ve üyelerine teşekkürü borç biliyoruz. Sektörümüzün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm aranan konularda fikir ve tecrübelerin paylaşılacağı bir yer olacağı, derneğimizin kapısı herkese açıktır. Geçmiş yönetimlerin yaptıkları çalışmaların üzerinde çok daha farklı ve yeni projeler ile Antalya İnşaat Müteahhitler Derneğini sektör de adını duyurmaya, varlığını, sürdürmeye devam edecektir” dedi.

GENÇ VE DİNAMİK İSİMLER

Sektörün sorunlarının hızlı ve çabuk çözülebilmesi ve beklentilerin karşılanması için çalışacaklarını belirten İsmail İltemir açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tecrübelerimizin ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaret ile daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan ve bilgi istenileceği çalışmalar yürüteceğimizden, kimsenin kuşkusu olmasın. Oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizin hepsi, ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden genç dinamik isimlerden oluşmaktadır. Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile Antalya’da çok ses getirecek, dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim.” diye konuştu.

 ANTALYA İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Dernet yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Başkan İsmail İltemir, Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, Başkan Yardımcısı Turan Hacıarifoğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Çeliktürk, Muhasip Üye Selçuk Üzüm, Mali Sekreter Bilal Orhan, Mali Sekreter Mehmet Kurtay, Teşkilatlanma Ve Medya SekreteriAkın Kurt, Asil Üye Emre Öztürk, Asil Üye İbrahim Eciş, Asil Üye Esme Yıldırım Üzüm

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.